7 Sebab Home Office Shaklee Baru Di Sunway Geo Avenue Sangat BEST !!!

Alhamdulillah, kami baru sahaja balik dari melawat ofis baru shaklee dekat Sunway Geo Avenue, betul betul sebelah Sunway Medical Center. Hahaha, ini memang terbaik, sapa sakit , tunggulah masuk hospital, yang nak sihat, sila ke Shaklee Ofis, borong vivix banyak banyak ok. Nak lagi best, cuba korang buka video kami kat bawah. Semua teruja dengan konsep baru yang Shaklee bawakan. Oklah ada beberapa point yang best pasal Shaklee baru nih.

  1.  Masih lagi di Sunway, tapi sebab ianya betul betul nampak tepi simpang empat, siapa yang datang dari KESAS pun dah boleh nampak oh tuh Shaklee, oh wujud lagi ye, 
  2. Betul betul sebelah sunway medical center. Kalau prospecting kat sunway medical center, tentu mereka nak sihat, pergi beli vitamin kat sebelah.
  3. Parking besar dan banyak, tak perlu risau sangat, lagipun inikan shopping mall.
  4. Memang bestlah terus masuk, takpayah nak scan IC lagi dah macam ofis lama dulu. Feel dia kat level bawah, terus masuk dan beli barang.
  5. Siapa yang nak beli cepat memang best, drop jap bini kat bawah, terus ambil barang kat retail shop, lepas tuh call balik husband suruh datang balik.
  6. Sebab dia bangunan shoppping complex, jadi nanti mesti senang nak pergi makan, alih coaching semua, boleh bawa anak jalan jalan.
  7. Sangat minimalis dan cantik. Memang terbaik !!!

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

HQ shaklee terbaru sunway avenue

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

2 Replies to “7 Sebab Home Office Shaklee Baru Di Sunway Geo Avenue Sangat BEST !!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge