7 Tahun Masalah Darah Tinggi, Akhirnya Doktor Terkejut Melihat Perubahan Beliau

Sebelum amalkan vivix secara konsisten bacaan darah tinggi saya agak kritikal..paras bacaan 160/90-200/110. Bila pergi hospital je mesti masuk emergency terus.. takut kena stroke. Konsisten makan ubat doktor jenis micardis 80gm.. dos yang agak tinggi…tapi darah tak pernah stabil selama 7 tahun.

Cuba amalkan vivix 2 sudu besar setiap pagi tanpa culas..selepas 2 bulan bacaan darah kembali normal. Doktor pun terkejut..tapi dia advise…teruskan apa yang awak ambil sekarang. Alhamdulilah, semuanya dengan izin Allah.

7 tahun masalah darah tinggi akhirnya elok lepas minum vivix shaklee

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

2 Replies to “7 Tahun Masalah Darah Tinggi, Akhirnya Doktor Terkejut Melihat Perubahan Beliau”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge