pesakit sle sembuh dengan vivix

Adakah Harapan Pesakit SLE Sembuh?

Pada July 2002… Bermula mimpi ngeri Danial Loo dan keluarga nya

Ada masalah dengan buah pinggang

Went for operation but was not successful

Buang air kecil tapi darah je keluar, tak mampu bergerak, sakit kepala

Doktor diagnos Danial Loo dengan Systemic Lupus Erythematosis at Stage 4 dan mengalami masalah

-Kidney failure
-Heart swollen
-Damage liver

Parents spent all savings, sold car, credit card debts for his treatment

Mula jaga pemakanan dan ambil supplement Shaklee.

Selepas setahun pulih dari SLE. Penyakit yang jarang2 sembuh.

Buat bisnes kerana mahukan orang lain yang suffer penyakit seperti dia untuk sihat juga

Menjalani Kehidupan penuh kepayahan kesakitan.

Disahkan tidak dapat memberikan zuriat

Tp,kuasa Allah Jugak yang beri kehidupan baru.

Kini mempunyai sorang bayi perempuan yang comel…

Kesihatan adalah NYAWA..

Teringat masa study dulu, ada belajar pasal penyakit ini. Salah satu penyakit autoimmune. Senang cerita, SLE ni penyakit ‘memakan diri’ kerana sistem imun yg sepatutnya melindungi kita, jadi tak betul dan serang kita balik.

Bayangkan askar yang sepatutnya jaga keamaan negara, tapi askar ni pulak yg serang negara sendiri.

Penyakit ni dianggap tiada ubat atau penawar.

Master Iffah dan Master Daniel ini merupakan antara SLE survivor..Walaupun mereka diuji dengan ujian begini tp mereka sgt positif. Mereka tak pernah merungut sebaliknya berusaha cari penawar.

Alhamdulillah mereka ni dah bebas dari SLE dengan mengamalkan Shaklee dgn izin Allah.

Sampaikan kepada orang lain, mungkin ada di antara kawan2 kita sedang mencari penawarnya.

To all SLE fighters, let’s fight!!

RAWATAN SLE DENGAN RESVERATROL

Resveratrol adalah sejenis antioksida-polifenol yang didapati pada tumbuhan, buah-buahan, bijian dan kacang. Manakala kulit anggur merah mengandungi Resvratrol yang paling tinggi. Resveratrol bertindak sebagai ‘sistem imunisasi’ untuk memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.

Resveratrol dikaitkan dengan kesan anti radang. Resveratrol ini berinteraksi dengan sasaran molekul berganda, dan kajian menunjukkan ia mempunyai kesan positif pada sel-sel payudara, kulit, gastrik, kolon, esophageal, prostat, dan kanser pankreas, leukemia, SLE dan kandungan gula dalam badan.

Resveratrol mempunyai sifat ‘atheroprotective’, yang penting untuk mengelakkan pelekatan kolesterol pada saluran darah. Kebiasaannya, pesakit SLE mempunyai masalah untuk menunjukkan gen Reverse Cholesterol Transport (RCT) yang penting untuk mengelakkan ‘atheroma’ terbentuk. Resveratol ini diyakini selamat, semulajadi dan jarang mempunyai kesan sampingan. Kajian masih dilakukan untuk mengaitkan Resveratrol dan pengurangan terhadap masalah jantung di antara pesakit SLE. Banyak kajian yang dilakukan mengaitkan Resveratrol dgn anti keradangan, anti oksidasi dan anti kanser.

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods )

pesakit sle sembuh makan vivix shaklee

sembuhkan sle dengan shaklee

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge