Ayah Sudah Tidak Perlukan Tongkat Lagi ! Gout Kini Sudah Tiada

Sebelum apak ke Jepun, saya supply apak saya dengan berbotol-botol Vivix . Kesian lah tengok. Asyik bertongkat aje bila nak berjalan.

Tapi alhamdulillah lepas amalkan pagi dan malam, tengok ha, sakan tak apak ai .Tongkat pun langsung tak bawak tau. Tiap hari minimum jalan kaki 15 minit.

Vivix ni pulak, cuba tengok, cara mana serasi dengan kita. Macam apak saya, kalau simpan dalam fridge, minum Vivix sejuk, nanti batuk datang. Tapi kalau simpan kat luar, minum Vivix suhu biasa je, Alhamdulillah its getting better.

ayah tak nperlu tongkat gout tiada selepas minum vivix shaklee

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge