Badan Kaku Kerana Strok, Kini Boleh Bergerak Kembali Selepas Amalkan Petua Ini…

Alhamdulillah… Arini ma kesayangan dah boleh jalan sendiri. Baru 7 hari mengambil vivix dari shaklee. Pada 9hb oct 2012 ma diserang stroke, seluruh anggota badan sebelah kiri kaku tak boleh gerah. Sedih teramat sangat n tak tahu apa nak buat kesian ma.. Tq jiha kerna menperkenalkan vivix kepada saya… Hari pertama minum sesudu vivix jari tangan ma dah boleh gerak, hari kedua kaki ma boleh gerak n arini ma dah boleh bangun n berjalan sendiri. Ya Allah syukur kehadratmu.

badan kaku kerana strok kini boleh bergerak kembali dengan vivix shaklee

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge