hilangkan batuk berdarah dengan vivix

Batuk Berdarah Memang Parah : Petanda Sakit Tibi

Batuk yang mengandungi darah ini terjadi samada dalam keadaan kahak yang bercampur darah atau batuk darah hidup (fresh blood) yang dikenali sebagai ‘haemoptysis’. Batuk yang terlalu kuat dan berulang-ulang boleh menyebabkan salur darah yang kecil pecah.

TANDA-TANDA / SIMPTOM

  • Demam
  • Hilang selera makan
  • Badan kurus

KOMPLIKASI

  • Penyakit TB (tuberculosis)
  • Kanser paru-paru
  • Jangkitan paru-paru (pneumonia)
  • Kronik brokitis
  • Embolisme paru-paru (penyumabatan salur darah dalam paru-paru)
  • Edema paru-paru(akibat kegagalan jantung)
  • Bronkiektatis
  • Rawatan/Pengesanan

PEMERIKSAAN FIZIKAL

  • X-ray dada
  • Ujian Kahak
  • Ujian fungsi paru-paru
  • Ujian darah

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

batuk berdarah tiada lagi dengan vivix shaklee

TESTIMONIAL MINUM VIVIX SHAKLEE: DAH TAK BATUK BERDARAH LAGI

3 hari lepas, seorang customer nak beli Vivix untuk adiknya. Kena jangkitan kuman dalam paru-paru. Darah penuh dah sebelah paru-paru. Batuk berdarah. Dah seminggu kat hospital, doktor nak tambah antibiotik lagi kuat sebab nampak worse. Hampir kena tebuk keluarkan cecair.

Semalam, dia telefon. Nak beli Vivix lagi. Untuk pesakit sebelah katil adiknya pula.

Bila ditanya, macamana keadaan adik. Ahamdulillah, dah improve sangat katanya.

Sampai ke hospital semalam, sempat berborak dengan adiknya. Katanya, sebelum makan Vivix, bila batuk aje mesti berdarah. Darah fresh merah pula tu.

Baring mengiring pun, darah boleh keluar dari mulut begitu sahaja.

Alhamdulillah, lepas ambil megadose Vivix, esoknya dah tak ada darah bila batuk. Keadaan dah improve sangat-sangat dengan kuasa Allah.

Masa sampai hantar Vivix, ibunya tanya “satu je ke?” Rupanya bukan seorang pesakit dalam wad tu yang berminat nak beli. Ada dua orang lagi. Mungkin nampak improve adik ni banyak sangat.

Syukur. Live testimoni dari pesakit sendiri buat rasa terharu. Sebak rasanya dapat membantu. Kakaknya tak putus-putus ucap terima kasih.

Semua Allah punya kuasa.

Alhamdulillah.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

sumber: mahsuri

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge