Berjaya Bebas Kanser Otak?

BELUM sempat menarik nafas lega, sudah diserang kanser buat kali kedua. Kesan kemoterapi dulu masih terasa, kini perlu berdepan ubat baru pula. Perjalanan hidup dirasakan seolah-olah terhenti apabila diberitahu kanser yang dirawat kini merebak ke tempat lain.

Kecewa, sedih dan merasakan diri sangat malang menyebabkan sesetengah pesakit kanser berputus asa untuk meneruskan rawatan dan berjuang melawan penyakit.

Memang tiada siapa mahu ditimpa penyakit berulang kali, tetapi inilah hakikat yang perlu diterima, terutama bagi pesakit kanser paru-paru, payudara dan usus dalam tempoh lima tahun.

Serangan kanser berulang boleh berlaku di tempat sama atau merebak ke anggota lain. Kebanyakan kes serangan kanser berulang dicatatkan berlaku dalam tempoh lima tahun, terutama pada tahun kedua dan ketiga selepas kanser dikesan. Biasanya seseorang itu boleh dianggap bebas kanser apabila berjaya melepasi had lima tahun.

baca lagi di sumber Cancer Treatment Malaysia

Berjaya Bebas Kanser Otak?

Selain rawatan kimoterapi , semangat yang tinggi untuk kembali sembuh juga perlu kuat pada pesakit. Sokongan keluarga dan orang terdekat sangat penting

Menurut National Cancer Institute , Pengambilan supplement antioksidan yang tinggi dapat menghalang kerosakan radikal bebas yang dikaitkan dengan perkembangan kanser

namun begitu, pengambilan supplement bukan la 100% menjamin kita bebas dari kanser. dan pastikan anda memilih supplement yang betul.

Resveratrol Bantu Kecutkan Sel Kanser?

Antioxidant diperlukan pada kadar yang tinggi untuk mendapat kesihatan yang optima dan dapat membantu mencegah penyakit. Antioxidant dapat membantu dan membaik pulih sel rosak yang berpunca dari radikal bebas.

Resveratrol dapat mencegah dari sel kanser merebak kerana resveratrol dapat menghalang dari pembentukkan sel yang tidak normal dalam tubuh manusia merebak.

Menurut Eleanor G. Rogan seorang Profesor dari Uni. Of Nebraska Medical Center, Resveratrol ada keupayaan untuk mencegah peringkat permulaan kanser semasa estrogen baru hendak memulakan proses pengembangan kanser dengan menghalang pembentukkan estrogen DNA adducts ( sebatian kimia yang menyebabkan kanser yang melekat pada DNA).Dengan ini kami percaya seluruh sel kanser akan berhenti merebak sepenuhnya.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge