Bersalin Czer 2 kali Lebih Sakit & Luka Lambat Sembuh? Cara Paling Cepat kalau Nak Luka Czer Cepat Sembuh

Pengalaman Sebenar Puan Aziayan yang Bersalin Czer 2 kali.

Masa beranakkan umar, sakit dari czer tu lebih perit dari sakit czer beranakkan husna.

Nak melangkah setapak pun jurai air mata. Cuba bayang kalau nak kencing, hazab tahap 7 petala nak hayun kaki ke toilet.

Orang lain tak sampai 1 minit ke toilet aku pula setengah jam amik masa. Dengan rasa sakitnya, tambah n kencing lagi. Aduhaiii

Alkesahnya sebab alegic dengan ubat tahan sakit. Jadi terpaksalah tanggung derita.

Sehingga lah….

Vivix jadi penyelamat. Menyesal tak ngap awal-awal Vivix. Memang serius punye sesalan. Ya Allah hebatnya kuasa Allah bagi pada cecair Vivix.

Keperitan luka tu boleh hilang macam angin bayu membawa diriku sepintas lalu kuterkenangkanmu. Memori silam betul.

Jadi kan kalau memang kompem dan sah beranak czer, serius kak yana cakap ready sesiap dengan vivix. Kau tidak akan menderita lama menahan kesakitan.

Kita sakit, kita stress
Bila stress susu pun taknak keluar
Bila.taknak keluar, mula la kita fedup
Badan penat, tambah tidur tak cukup lagi.

Aihh terlu banyak implikasinya
Sayang diri, lepas beranak nak gojes kan? Nak wajah berseri-seri. Vivix pun boleh bantu tu.

Jiran kak yana pernah tegur ni. Masa cuti pantang tu katanya wajah berseri-seri. Aummmm. Aura vivix memang hebat.

Beranak czer?
The 1st dan the last yang terpikir mesti ada Vivix. Itu kak yana.
Anda pula bagaimana?

Kredit to Aziyana

Cara Paling Cepat kalau Nak Luka Czer Cepat Sembuh

 

 

 

 

 

Bakal berpantang tak kira bersalin normal atau czer, VIVIX antara vitamin dalam pantang yang wajib anda ambil.

Badan cergas bertenaga, luka cepat sembuh, susu ibu meriah, kulit makin cantik dan cepat berat kembali turun

 

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge