Chef Ismail Masak Bersama Pengedar VIVIX Paling Top Di Malaysia

Alhamdulillah, hari ni kami dijemput masak bersama program Masakan Chef Ismail Pensonic , sempena bulan ramadan bulan depan. Alhamdulillah kali ini masak masakan jepun  di Monjayaki di Sunway Nexis Kota Damansara Petaling Jaya. Hhahaa, ini sudah terbaik.

sibuk masak dengan chef ismail ada orang order vivix 2 botol jadi member terus

Sambil masak masak tuh, sebenarnya agak penat jugak nak tunggu bilalah turn kita nak masak. Biasanya artis jemputan iaitu Raja Afiq yang popular dengan siri Kapten Mukhriz akan masak dulu bersama Chef Ismail. LEpas tuh barulah kita insan biasa pengedar VIVIX masuk. Rancangan kali ini kita diberikan cabaran masak masakan jepun, lepas tuh tengok siapa paling sedap, hahaha. Tapi biasalah, dalam penat penat tunggu tuh, sempat layan customer yang nak order 2 botol VIVIX shaklee, terus jadi member, dapat enjoy harga ahli yang lebih murah dan dapat lagi rebat tunai dari Shaklee Malaysia. Hahaha, kan best jadi ahli, kalau suka buat sharing, lama lama, rebat tunai tuh silap silap jadi ribuan ringgit.

chef ismail bersama pengedar vivix paling top di malaysia

Apapun terima kasih pensonic, Chef Ismail sangat best, cakap begitu sahaja, suara sangat jelas, sangat spontan, itulah hebatnya Chef berpengalaman di Malaysia, rilek je, tanpa dialog yang perlu dihafal, begitu bersahaja beliau mengendalikan program masakan tadi. Terima kasih pensonic. So para pembaca, jangan lupa tonton kami di TV3 nanti. Oklah, badan dah penat, masa untuk rehat, esok kita cerita lagi pasal VIVIX SHAKLEE !!!!

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge