Diet Lemah Tenaga Batin

Memang biasa, ramai lelaki yang lemah tenaga batin, walaupun kat luar kuat kerja macam ultraman penyelamat dunia. Itu memang korang semua boleh baca dekat kajian kajian di Amerika, Eropah, Asia, dan macam-macam tempat lagi. Jadi kena cari jalan , pemakanan atau diet terbaik untuk masalah tenaga batin.

PUNCA LELAKI LEMAH  DIRANJANG

Bila baca bab nih, cari kat google, ok, ada beberapa sebab musabab yang buatkan lelaki lemah batin, cuba korang check 12 sebab ni, agak-agak ada kat korang tak ?

  1. Lemah disebabkan kurang hormon – semakin tua semakin kurang hormon
  2. Lemah disebabkan karenah suami isteri
  3. Lemah disebabkan sarung (kondom) – gelora seks berkurang kerana kurang rangsangan
  4. Lemah disebabkan penyakit otak
  5. Lemah disebabkan kuat berfikir
  6. Lemah disebabkan kuat melancap – nafsu syahwat menjadi lemah
  7. Lemah disebabkan Rohani
  8. Lemah disebabkan jijik (kotor)
  9. Lemah disebabkan gagal bercinta
  10. Lemah disebabkan kecewa
  11. Lemah pada malam pengantin
  12. Lemah kerana takut

Jawabnya kena cari pemakanan yang bagus untuk atasi masalah nih., Kat luar banyak makanan bagus, tapi nak share dengan korang, khasiat total health resveratrol vivix shaklee. 

RESVERATROL UNTUK KESIHATAN LELAKI

Menurut kajian yang telah dibuat di Universiti Harvard, anggur dan polyganum cuspidatum (Knotweed Jepun) telah dikenalpasti antara antioksidan terbaik yang membantu menurunkan paras asid urik dalam badan.

Kedua-dua ramuan ini adalah antara ramuan utama DALAM VIVIX berkaitan dengan masalah lelaki yang ada mengalamai masalah lemah tenaga batin or ED atau mati pucuk. Jadi Vivix lah yang paling sesuai !!Okey mari saya huraikan kandungan apa yang ADA dalam Vivix ni.Yang boleh membantu mengawal masalah mati pucuk ni.

  • bahan dalam vivix: polyganum cuspidatum – sejenis resveratrol
  • resveratrol ni antioksidan paling power.
  • sebelum itu, tau tak macam mana cara viagra bertindak ?
  • viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu
  • jadi macam mana resveratrol bertindak macam viagra ni ?
  • resveratrol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat)
  • kalau viagra ni dia expand salur darah yang kecik je tapi resveretrol boleh buat lebih dari tu, hingga arteri utama.
  • bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix.

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods )

vivix shaklee tingkatkan prestasi seks

PERINGATAN : VIVIX IALAH MAKANAN SIHAT

Perlu diingatkan vivix adalah makanan sihat. Tumbuhan terpilih yang membantu sel sel aktif dan sihat. Bila sel kita sihat, tisu badan kita akan aktif dan terbina dengan cepat. Oleh sebab itu luka cepat sembuh. Luka lambat sembuh bila kita kurang makan makanan yang sihat, cukup makan tetapi makanan itu belum lengkap nutrisi yang badan kita perlukan untuk proses penyembuhan.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge