Ireach Hero Dapat 2 Botol VIVIX

Alhamdulillah, tetiba dapat pencalonan top 5 untuk ireach hero. Lepas tuh punya undian, tak dapat top 3, dapat duduk hotel mahal, tapi bolehlah dapat VIVIX 2 botol dari master Zainul dan Lyna. Alhamdulillah. Layan siut, bolehlah Ainul berpantang dengan VIVIX shaklee. Korang tahukan macam mana perasaan bila dah kena VIVIX masa berpantang ? yang tuh korang boleh baca cerita pasal Ainul nih.

Sebab dah datang dah jumpa, kitorang pun coaching macam mana nak kembangkan lagi business VIVIX kitorang nih. Baru nak mula, Master Z kasi idea baik punya. Hahha, best business VIVIX nih, sebab bukan semua dah tahu ada VIVIX, kalau korang rasa nak jual BMW, cubalah jual supplement VIVIX nih, kualiti dia tip top, sampai Shaklee sendiri bekerjasama dengan Nobel Laurette untuk buat kajian terhadap pengguna VIVIX nih. Mantapkan ? Kalau nak lagi mantap, jom baca kisah kejayaan team Diet Diet Sihat di sini.

ireach hero coaching business VIVIX (1)

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge