Kelebihan Daftar Ahli Shaklee di Chromatic – Group Paling Best!

JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Kelebihan menjadi ahli Shaklee bukan sahaja boleh dapat discount product dari 15%-20% malah berpeluang menadapat cash rebate dan bonus. Walaupun kita hanya makan sendiri, membeli untuk keperluan diri, keluarga dan pesanan rakan rakan sekerja pun boleh menyebabkan duit masuk secara automatik ke dalam account bank bila cukup syaratnya.

Ramai yang beranggapan daftar sahaja dengan sesiapa. Sama je kan. Oh! ianya sama tapi tidak serupa. Ramai yang terkandas, terbiar begitu sahaja. apabila ada pengedar yang tetiba sahaja tidak aktif, tidak ambil peduli. Jangan jadi seperti dia ni. kesian..

Oleh sebab itu, sangat penting untuk mendaftar dengan mereka yang aktif , ceria seperti kami

Jadi, apa yang bagusnya kalau daftar ahli bersama keluarga kami; Chromatic Family?

Kami Mementingkan Kecemerlangan

Kami suami isteri Faiz & Ainul pengasas kepada Chromatic Family ini. Kami mula makan Shaklee pada tahun 2011 dimana isteri mula megambil Shaklee sebagai makanan tambahan untuk tenaga, kulit cantik dan membantu dalam penyusuan anak pertama kali.
Pada Jan 2012, kami telah mendaftar sebagai ahli Shaklee. Mei 2012 baru lah kami serius untuk mengorak langkah serius dalam business dan June 2012 kami telah berjaya mencapai pangkat pertama dalam Shaklee , berjaya mendapat 4 angka dengan business Shaklee walaupun masih lagi bekerja sebagai jurutera (Ainul) dan sibuk dengan research PHD ( Faiz)
Antara koleksi Award kami.

 

Award di Anugerah di USA

 

Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?

1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.
2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang
3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.
4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee
5. Pengedar Shaklee yang 100%  menggunakan blog sebagai marketing tools online.
6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog
7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.
8. Artikel blog kami yang viral dan menyebabkan berpuluh puluh SMS, whatspp masuk setiap hari
9. Page facebook kami yang mempunyai 106k likers > Diet Diet Sihat dan exclusive untuk family Chromatic sahaja yang boleh menggunakan page ini.
10.  Kami adalah blogger hebat yang sentiasa masuk TV contoh LIVE Semanis Kurma , menjadapat jemputan Review KL Fashion Week, Malam Pratonton Filem MIG.
Malah selalu sangat masuk majalah & suratkhabar seperti Kosmo, majalah Pa&Ma, Majalah Midi

Geng Chromatic yang Hebat

Siapalah kami jika tiada mereka. Ahli ahli Chromatic sendiri sangat lah hebat . Malah jauh lebih hebat dari kami.
Apa yang hebatnya mereka
1. Pakar Set Detox & Kurus anda. Tengok aje la Najihah ni. Ex Engineer dan ful time buat business Shaklee. Awet muda makan Shaklee. Mak anak 3 orang tu.  Apa rahsia dia berjaya kurus? boleh contact beliau ye
bukan setakat testimonial makan shaklee aje yang power . Sales beliau juga power. Ala jual 6-10 botol vivix sehari relax jekk
2. jual 14 botol vivix sehari walaupun sibuk bekerja sebagai pensyarah. hebatkan dia. Inilah Farhanah Omar. siap dapat award jualan sales vivix terbanyak lagi.
3. Mana kuah nak tumpah kalau tak ke nasi. ratu Viral kami Soffiah Sharif. Tengok je artikel beliau yang hebat. Sehari jual 5-6 tin ESP tu biasa.
4.  Sibuk bekerja di syarikat swasta bukan halangan untuk berjaya dalam business ni. hanya tahu guna instagram pun boleh skor sales RM10,000 dan lebih setiap bulan
SKINCARE BEBAS PARABEN, NO MERKURI, TANPA ALKOHOL . Nak cari shaklee? Cari #almaricantikbyisma . Assalamualaikum semua 🙂 Saya pengedar sah Shaklee Seremban. COD SEREMBAN AREA tanpacaj dan #posseluruhmalaysia menggunakan poslaju gdex dan citylink . Saya sendiri dah pakai NUTRIWHITE ni lebih 2 tahun. Sampai sekarang Kulit masih taknak bertukar pakai yang lain. . Dapatkan harga yang super JIMAT 💰💰💰+ FREE SHAKER 🍼 + FREE KONSULTASI 💁+ SESI FOLLOW UP AFTER PURCHASE 🌺🌺 . . . APA KEBAIKAN PENCUCI MUKA NUTRIWHITE? ✅Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit ✅Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkankan kelembapan kulit ✅Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza. ✅Melembut dan menyegarkan kulit . #daribelogcikaish #cod #codseremban #codseremban2 #codshaklee #shakleeseremban #shakleemalaysia #setbersalin #setberpantang #sethamil #setkulitcantikshaklee #espshaklee #promosishaklee #vivix #sayajualshaklee #sayajual #igshop #milkboostershaklee #shakleesenawang #setkulit #kulitcantik #cantikshaklee #nutriwhiteshaklee . . 🙆Cara nak mendapatkan produk? Senang je. Whatsap isma #0126716961 Atau boleh membeli dari branch shaklee menggunakan id saya #910287

Ramai ahli ahli Chromatic yang berjaya dalam bidang mereka dan merupakan pengguna Shaklee yang setia. seperti Sasterawan Negara Dato Dr Zurinah Hassan , Owner Butik Mumsluv Pn Aida Fazlin, Pakar Hartanah Tuan Fauzi Ahmad , Coach Business Model Puan Noraishah Ramlan , Pakar Physiology UIAM Dr Harris Shah

Geng Chromatic Yang Ceria, best

Walaupun geng Chromatic yang high profile & glamour, mereka sangat sempoi bila berjumpa. lakukan aktiviti bersama. berkongsi pengalaman, pendapat dan tips untuk sama sama maju ke hadapan

 

 

 

 

 

Punya la banyak aktiviti kami buat. Kalau nak tunjuk semua gambar memang penuh la. Boleh tengok terus semua aktiviti kami di SINI. 

Bestkan Group kami ni. Banyak lagi yang best dan kami sentiasa memperbaiki diri untuk menjadi yang lebih baik dari sebelum ini.

Daripada bukti-bukti yang ada ni, anda pun dah dapat feel betapa syiok kalau berada dalam Chromatic kan? Jadi, persoalannya sekarang sudah bukan tentang apa yang best sangat pasal Chromatic sampai anda perlu join dalam kumpulan ini.

Tapi,

Apa lagi yang tak cukup sampai anda sanggup korbankan diri sendiri daftar dengan orang lain?

The journey of a thousand miles begins with one step. ~ Lao Tzu

Faiz Saaid  & Ainul Mustafa
ainulfadzilah@gmail.com
faizsaaid17@gmail.com
013-3612717 / 016-3944294

*Disclaimer: kami sebagai mentor & ahli Chromatic lain sebagai penyokong, hanya mampu buka jalan. Selebihnya masih terletak pada usaha masing-masing untuk berjaya. Bagaimana tiada jalan singkat dalam mana-mana perniagaan yang bukan scam, begitu jugalah dengan Shaklee. Cuma, you’ll be there faster & cheaper.

2 Replies to “Kelebihan Daftar Ahli Shaklee di Chromatic – Group Paling Best!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge