Keychain VIVIX Yang Best

Masa admin pergi meeting dengan pengurusan Shaklee Malaysia, ramai dapat keychain VIVIX nih, hahaha, memang terbaik. Nak lagi terbaik, ni gambar admin ambil dari pa’a, kenal tak sapa budak nih ? dialah video model pemalu nak buat business tuh. hahaha. Ok, sib baik gambar dia cunz. Admin cakap nak pakai gambar dia, ok, dia ok je. Tq isteri hafeez gaban. hhahaha, memang best keychain ni, selain itu ada jugak merchandise lain, coaster bekas letak air, ada tulisan vivix, tuh pun sangat cool !!!

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge