Luka Bernanah Akibat kencing Manis Cepat Sembuh..Doktor Tak Jadi Potong tangan

Maaf gambar ni agak mengerikan..ni gambar tangan ayah cust akak, pakcik AB hampir 2 minggu lepas ms anaknya tgh deal nak beli Vivix dgn akak..masa tu Dr ckp tngan ayahnya mungkin kena potong klu virus makin melarat hingga ke siku.

Alkisahnya si ayah di bw ke klinik sbb masalah asthma n prostat..nurse ada masalah skit masa nak cucuk masuk antibiotik..disebabkan pakcik AB ada kencing manis jgk, terus melarat jd mcmni..kesian sungguh masa anak dia citer tu.

3 hari lps anaknya wassap nak repeat order..minta cod kelmarin sbb si anak nak balik ke kuantan kelmarin..kerja. Tp disebabkan akak smpai mlm so akak bgtau akan hantar terus pd maknya yg jaga ayah di wad.

Sblm hntar haziq td kami singgah hospital, akak hantar terus ke wad ni..dpt la sembang2 dgn pakcik AB n makcik Ani. Alhamdulillah dr apa yg diberitahu mmg nampak perubahan positif..Dr pun mcm hairan luka nmpak cpt sembuh..

Pakcik bgtau luka dh kering, nanah xde dh..isi nampak makin tumbuh..dh tutup bahagian atas tapak tgn tu..yg nmpak tulang tu. Dr pun tak jadi nak potong tangan pakcik AB. Td tgn pakcik berbalut, dh 3 hari jahit yg bhgn lengan tu..

Moga pakcik AB cpt sembuh asbab ikhtiar dgn Vivix Shaklee..

 

Sumber Dari Dr Najihah

Bagaimana VIVIX  dan  Resveratrol  Membantu Mengawal Kencing Manis?

1. Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin

Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah.

2. Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes.

3. Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera.

4. Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE

Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE.

CEGAH SEBELUM PARAH! BERTINDAK SEBELUM KENA!

 

Alhamdulillah kaki mereka yang berlubang, bernanah  Akibat Kencing Manis Tak Jadi Dipotong Akhirnya kerana Sirap ini

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Comments

comments

6 comments

  1. sepertinya di blog ini VIVIX SHAKLEE, menjadi bahan utama pembahasan, pasti ini adalah produk mutakhir untuk kesehatan, banyak sekali kegunaannya, dan mungkin lebih unggul dari produk serupa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge