Orang Masjid Tanah Melaka Bongkar Rahsia Berhenti Merokok

Alhamdulillah, hari ini admin, nak sikit, memang best kalau dapat berhenti merokok. Tapi macam-macam cara dah guna, oklah takpa, kali ini mudah je, apa kata kita baca kisah orang masjid tanah melaka berhenti merokok, insyaallah lepas amalkan, sesuai untuk orang sekitar melaka, dan seluruh rakyat malaysia.

orang masjid tanah berhenti merokok dengan vivix shaklee isteri suruh makan

KISAH ABANG HUZAIR BERHENTI MEROKOK

Assalamualaikum….saya Huzair. Dulu saya seorang “heavy smoker”… Iebih 20 tahun saya merokok. Beberapa kali saya cuba untuk berhenti, tetapi cuma dpt bertahan paling lama pun sebulan shj, kemudian kembali kepada tabiat buruk tersebut. Saya telah berjumpa dengan pakar diklinik berhenti merokok… tapi gagal juga utuk berhenti… sehinggalah saya mencuba produk kesihatan VIVIX dari Shaklee. Pada asalnya isteri saya beri hanya untuk membaiki taraf kesihatan saya, tapi saya dpt kesan positif yang lain juga. Ketagihan terhadap nikotin dari rokok hilang! Dan saya rasa merokok sgt tidaksedap! Kini, sudah hampir 2 tahun saya berhenti YOU CAN. merokok dan 100% bebas dari tabiat merokok. Saya sgt gembira kerana saya dpt penuhi impian isteri saya dan bebas dari asap rokok umpama saya berada didunia yang baru dan lebih sihat! TQ Shaklee and my wife!

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge