Paru Paru Berair Sembuh Dengan Cepat

Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru.

Ia berpunca dari pelbagai keadaan. Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang paru-paru. Biasanya, ia digambarkan sebagai radang parenchyma/alveolar paru-paru dan cecair memenuhi alveolar luar biasa. (alveoli merupakan sak mikroskopik dipenuhi udara dalam paru-paru yang bertanggungjawab bagi menyerap oksigen dalam atmosfera Bumi.)

Paru-paru berair boleh berpunca dari pelbagai punca, termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.

Simptom biasa dikaitkan dengan paru-paru berair termasuk

  • batuk
  • sakit dada
  • demam
  • sukar bernafas.

Rawatan bergantung kepada punca paru-paru berair; Paru-paru berair bakteria dirawat dengan antibiotik

sumber

1. Paru Paru Berair : Kembali Sihat Tanpa Ubat Selepas Seminggu

 

 

2. Paru Paru Berair : Syukur Tak Jadi tebuk

Sebelum ini doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan. Suami kena tahan wad 1 minggu pada bulan 6.

Doktor maklumkan yang suami perlu di tebuk untuk keluarkan air. Tapi doktor ada pesan yang tebuk ada risiko, tak tebuk pun ada risiko.

Tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air, tapi bukan untuk sembuh.

Nur berkeras tak bagi suami di tebuk.

Bila suami disahkan paru-paru berair, macam-macam yang doktor suspek termasuk masalah buah pinggang, masalah jantung, darah tinggi dan kencing manis.

Suami makan Vivix dan kemudian pada bulan 11 suami ambil Vivix dan Omega sebab lelah dan sakit sesak nafas.

Alhamdulillah tak sangka selepas itu check semua report clear. Subhanallah. Sampaikan kami minta doktor check betul-betul takut tersalah tengok.

Doktor kata dah takde apa-apa. Air dalam paru-paru pun dah takde. Kuman dalam paru-paru dah takde, air kencing clear. Semua normal.

Alhamdulillah. Allah menciptakan manusia dengan kesempurnaan sifat mencari ikhtiar. Doa, tawakkal dan Shaklee amazing!

-Puan Nur Alya

 

3. Paru Paru Berair : Suami Kembali Sihat.

 

 

Kenapa VIVIX Sangat Berkesan membantu Paru Paru Berair ?

Vivix mengandungi polifenol yang bertindak untuk mengurangkan radang pada paru-paru dan membantu perbaiki sel-sel paru-paru yang rosak dan sebagai anti-oksidan untuk mengelakkan paru-paru bertambah parah.

Vivix adalah vitamin yang bantu lengkapkan nutrisi dan sel sel badan bila sihat, kuat akan sendiri berfungsi membaiki paru paru.

Vivix bukan ubat dan jika anda sedang mendapatkan rawatan doktor sila teruskan rawatan doktor dan makan ubat doktor. Vivix masih boleh diambil sebagai minuman kesihatan

 

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge