Kenali Team Diet Diet Sihat, Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam Paling TOP !!!

Salam sejahtera semua, marilah mengenali kami, team Diet Diet Sihat, yang aktif membuat artikel kesihatan berunsur, sambil memberi kesedaran kepada ramai untuk menjaga diet dan kesihatan. Alhamdulillah kami pun dah beranak-pinak nih.

AINUL MUSTAFA – FOUNDER DIET DIET SIHAT

Kita mulakan dengan sesi pengenalan kepada founder Diet Diet Sihat, iaitu Ainul Mustafa, bekas jurutera, sampai dinobatkan theasianparent sebagai ibu yang patut korang follow di Malaysia nih, rujuk artikel sebelum nih. Ainul mengambil keputusan untuk berhenti dari menjadi jurutera dan sekarang fokus untuk membantu ramai suri rumah yang sibuk dengan menggunakan teknik halimunan. Selain itu Ainul sentiasa menulis tentang kekeluargaan di blog personal beliau AinulMustafa.com .

FAIZ SAAID – BEKASĀ  PELAJAR PHD

Faiz Saaid ambil keputusan untukĀ  berhenti buat PhD, fokus terus buat business, dan menjadi tunjang kepada program teknikal . Alhamdulillah, dia sering bercakap depan orang ramai tentang blog, fb, dan shaklee. Faiz Saaid juga menulis lawak lawak beliau di blog peribadi Blog Orang Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge