Poster VIVIX Paling Besar Di Malaysia

Paling Cool jugak, antara poster VIVIX paling besar di malaysia, tentu sekali, pada kat HQ baru. hehehe. Kitorang dah siap berlive, masa ni depa masih siapkan lagi poster nih. Sangat besar, sangat best. Hahha, betul betul tepi jalan tuh. Jadi hari ni pun dah start ribbon cutting, dah rasmi office baru shaklee nih. feel siut. Hhahaha jom tengok video pemasangan poster VIVIX nih, yehaa:

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge