Senang Hamil Selepas Minum Jus ini.

Pernah tak bila berjumpa saudara mara mesti dapat solan cepu emas ” eh bila nak mengandung ni? ” tak pun ayat sedap sikit ” berdua je ke? bila nak bertiga ”

Soalan cepu cemas biasa yang sering diajukan kepada pasangan yang baru berkahwin. Ada yang 2-3 tahun kahwin pun dah naik muak dengan soalan macam tu kan..

Apa jawapan tipikal kita? ” belum rezeki ” .. Allah Maha Pemberi rezeki tetapi kita kena la berusaha kan..

Siapa yang sesuai minum jus ini? Mereka lelaki & wanita :-

1) Sukar hamil
2) Masalah haid
3) Senggugut kuat
4) Mudah keguguran
5) Rahim tidak kuat
6) Ada endo, cyst, PCOS atau fibroid

 

 

 

 

 

 

  • vivix shaklee boleh memperbaiki sel dari unit yang paling kecik sekali (DNA).
  • membantu ovum dan sperma berkualiti.
  • kandungan resveratol yang sangat tinggi bertindak sebagai anti oksidan.
  • fungsi resveratol melindungi telur Yang belum atau hampir matang daripada rosak.
  • vivix salah satu mekanisma membaiki sel-sel rosak atau abnormal

 

BAGAIMANA VIVIX BOLEH MENINGKATKAN KESUBURAN WANITA ?

 

Sesetengah wanita mempunyai pengeluaran telur yang cukup, tetapi ada masalah kesuburan seperti tiada tenaga untuk split. Apabila tiada tenaga untuk split maka proses persenyawaan tidak berlaku.

Bagaimana Vivix Boleh MENINGKATKAN KESUBURAN WANITA?

Wanita mengeluarkan ovum/telur untuk proses persenyawaan. Dan untuk membolehkan telur disenyawakan, ia perlu “split” (proses pembahagian sel).

Untuk SPLIT ni memerlukan tenaga yang banyak. Semakin meningkat umur, tenaga wanita akan mula berkurangan.

Tenaga ini didapati dari sel yang dinamakan MITOKONDRIA.

Mitokondria ini adalah satu struktur dalam sel yang bertanggungjawab menukarkan tenaga dari makanan kepada bentuk yang boleh digunakan oleh sel-sel tubuh.

Mitokondria juga diibaratkan sebagai pusat tenaga. Bila mitokondria ini banyak dalam badan, maka semakin bertenaga OVUM tadi nak split.

Bila dah bertenaga, insyaAllah semakin mudah dan tinggi peluang untuk hamil.

Jadi, bagi anda yang sedang berusaha untuk hamil bolehlah mencuba Vivix Shaklee Hari Ini ! .

 

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa

Email: ainulfadzilah@gmail.com

Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge