Anda mencari business yang sentiasa evergreen ?
Anda golongan profesional ? 
Ingin lebih masa bersama insan tersayang ?
Ingin berubah ke arah hidup yang lebih positif ?
Jom sertai kami di program

SUCCESS
HUNTER !!!

PERFECT INSPIRATION CROSS COACHING (PICC)

Kami adalah salah satu network shaklee yang terbaik, bersama 4 lagi group shaklee terbaik di Malaysia akan membantu anda menyerlahkan potensi yang ada dalam diri anda, yang mungkin anda rasa selama ini anda pendamkan, dan menukarkan potensi tersebut kepada sebuah kejayaan, yang lebih kaya dan berjaya, dan lebih sihat dengan modul business SHAKLEEE.Group kami di namakan Perfect Inspiration Cross Coaching  (PICC).

success hunter (1)
success hunter

SUPER MENTOR PICC

superstarz

MASTER ITHNIN & MASTER SALWA

Founder kepada team superstars shaklee. Berjaya mencapai rekod sales sebanyak RM 500k sebulan.

celik vitamin group

MASTER FAHMY & MASTER ADILLAH

Founder kepada Celik Vitamin Group (CVG). Pakar pemasaran blog, yang popular di Malaysia.

ultimate

AMIN DAN ZIELA

Founder kepada team ULTIMATE, top new sign up dalam Malaysia, pakar dalam youtube marketing.

business

FAIZ DAN AINUL

Founder kepada DDS Family, pakar pemasaran viral, page likers lebih 180k

ibucergas

HAFEEZ DAN FARHA

Founder kepada team IbuCergas, pakar dalam pemasaran email dan blog,

BELAJAR STATEGI
BISNES YANG BERKESAN

1. MINDSET

Dengan mindset business yang betul, anda akan dapati business anda akan sentiasa berkembang

mindset
recruiting leaders

2. RECRUITING LEADERS

Bagaimana anda boleh membentuk team anda dengan mencari business leader yang betul.

3. NETWORKING

Belajar bagaimana networking yang betul boleh mengembangkan potensi anda ke seluruh dunia.

networking

APA KATA PESERTA SUCCESS HUNTER ?

Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Program SUCCESS HUNTER inilah program yang terbaik buat semua Shaklee Independent Distributor (SID) menggali mengorek ilmu terus dari Master-Master yang telah pun berjaya. Jom bangkit berniaga. Korang akan berterima kasih dengannya.
naztrah mohd kassim
Natzrah Mohd Kassim
Akauntan
Success Hunter.. Alhamdulillah segalanya berjln lancar... Energetic yg membuak2 utk terua berjuang bersama rakan2 Shaklee yg sentiasa bersemangat.. Terima kasih kepada upline saya Puan Ainul n suami yg sentiasa memberi semangat..


rizana jaafar
Rizana Jaafar
Perkerja Swasta
Success Hunter!! Bunyinye pun dah seram kan? Seriously ini antara event terbaik yang kak long pernah attend..Terasa ENERGY meluap2..Terbako uols. Takde sesaat pun yg boring...penuh dengan aktiviti yang buat kita bersemangat. Kalau ada lagi event cam ni nanti nak bawak ramai lagi Protege Kak Long join program ni.
isabella bella
Isabella Bella
Suri Rumah

JANGAN TUNGGU !!!
SERTAI KAMI SEKARANG

Memang the most historic event!