Vitamin Cepatkan Luka Czer Sembuh Dan Parut Czer Pun Cantik

Ramai yang anggap bersalin czer ini lebih mudah dari bersalin biasa. Ye mungkin proses melahirkan agak singkat berbanding normal akan tetapi tahukah anda bersalin czer memerlukan penjagaan yang sangat teliti dan makna bertahun ianya perlu dijaga.

Ramai yang selalu pandang enteng akan hal ini dan akibatnya ada jahitan czer terbuka, bernanah dan paling teruk di jangkiti kuman
8 Tanda-tanda amaran atau serius selepas ceasarean;

1. Demam berterusan.
2. Sakit pada tempat luka
3. Pendarahan yang banyak, berterusan dan berketul dari faraj
4. Keluar nanah dari tempat luka
5. Tanda kemerahan pada sekitar luka
6. Keluar air jernih dari tempat luka
7. Tempat luka nampak berlubang atau bengkak
8. Benang jahitan keluar dari luka atau terbuka

Sekiranya anda mengalami tanda-tanda sebegini, eloklah berjumpa doktor dengan segera.

11 Hari Luka Czer Sudah Pulih dan Doktor Pakar Puji Parut Cantik

 

Beliau beli vivix 2 botol masa promosi bulan Januari hari tu buat stok utk berpantang dibulan Mei, sebab doktor dah plan beliau perlu bersalin czer.

Semalam beliau buat check up doktor pakar pun terkejut sampai panggil nurse mai tengok sekali… Yang mengejutkan tu baru 11 hari jer bersalin luka luaran dan dalaman boleh sembuh dengan cantik. Kalo pakar sendiri kata kulit tak macam bekas operate agaknya apa perasaan anda…syukur alhamdulillah semuanya dari Allah juga.

Bagaimana luka ceasar ibu pantang ni kering dalam masa seminggu je? Apa yg dia dah buat? Makan petola ke?


Nak Luka Pantang Cepat Sangat Sembuh, Walaupun Caesar?

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge