Pengedar Vivix Shaklee Aeon Shah Alam

Salam sejahtera, salam maal hijrah, semoga tahun ni kita lebih sukses dan terus bergembira mencari rahmat Allah. Alhamdulillah, business kami terus berkembang dan berkembang. Sambil sambil tuh nak promote jugak kepada geng geng shah alam, ataupun nak cod vivix shaklee, jangan lupa cari tempat yang best untuk COD, tempat tuh confirm kat AEON Shah Alam.

KENAPA AEON SHAH ALAM ?

Kalau korang rasa nak belajar coaching business, nak bawak anak jalan jalan, nak order vivix nak cari tempat COD, bolehlah jumpa kami kat AEON shah alam. TAk berapa jauh pun dari  rumah kami. Tapi anak-anak enjoy pergi  situ,bolehlah korang jumpa kami kat sini.

Banyak tempat menarik kat AEON, selesa dan menarik. Lepas shopping vivix dengan kami tuh, bolehlah korang jalan jalan, hehehe. Apapun kalau rasa nak bershopping vivix, nak cod, boleh ajak kami minum-minum kat AEON shah alam. Insyaallah kami datang bawak stok VIVIX.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge