3 Bulan Akhirnya Berjaya Bebas Cyst, Rahim Tak bengkak, Keputihan Teruk Tiada Lagi

3 Bulan Akhirnya Berjaya Bebas Cyst, Rahim Tak bengkak, Keputihan Teruk Tiada Lagi

Ovarian Cyst adalah kejadian yang kerap berlaku di kalangan wanita muda dan kebanyakkannya wanita tidak sedar yang mereka mengalaminya kerana ia jarang memberikan masalah atau gejala. Ia hanya akan disedari apabila sesorang wanita itu membuat ultrasound, dalam pemeriksaan apabila menghadapi masalah kesuburan. Walau bagaimanapun, 1 dalam 10 wanita mungkin akan memerlukan pembedahan di kemudian harinya.

Sekiranya ini terjadi pada wanita berusia 50-70 tahun, ia lebih cenderung membawa kepada kanser dan lebih berbahaya

 

 

3 Bulan Akhirnya Berjaya Bebas Cyst, Rahim Tak bengkak, Keputihan Teruk Tiada Lagi. Bagaimana?

 

PART 1 = Awalnya bimbang, selepas berjumpa doktor, bila cyst jelas kelihatan hampir sebesar 5cm, ada alami masalah kesuburan, dan masalah dalaman wanita.

 

 

PART 2 = selepas amalkan set shaklee 3bulan, kelmarin temujanji beliau untuk bertemu dengan doktor untuk tindakan selanjutnya, makin membesar @ dapatkan date untuk operation. Tetapi doktor kata cyst dah takde, rahim awak dah kosong! Doktor pon terkejut katanya.
subhanallah..maha suci Allah…

 

PART 3 = rahim cantik dah tidak membengkak seperti sebelum nie.

 

 

PART 4 = sebelum ni beliau alami masalah dalaman, akibat dari cyst tersebut. Beliau mencari ikthiar dengan SHAKLEE, sementara menunggu tindakan doktor selanjutnya.
Dan Hasil pemeriksaan doktor selepas 3bulan amalkan shaklee, rahim dah tak bengkak, elok cantik (sihat) , dan masalah keputihan selama ni yang dialami turut hilang. Kesan dalaman dan luaran juga banyak rasa kat diri puan badan.

Mohon doakan akak ini berjaya hamil pula selepas nie. Bila cyst dah takde, masalah kesuburan selesai, peluang untuk hamil juga lebih cerah. Insha allah..amin amin amin

 

 

Vitamin yang Puan ini ambil selama 3 bulan berturut turut adalah :-

 

 

Vitamin Antioksidan sangat penting untuk melindungi sel-sel badan daripada rosak disebabkan radang, radikal bebas dan sel-sel abnormal dalam badan.

Untuk kes cyst dan fibroid, vitamin antioksidan berperanan untuk menyekat pertumbuhan sel-sel tidak normal tadi. Sel Cyst dan fibroid boleh tumbuh semula walaupun sudah jalani pembedahan. Risiko itu sentiasa ada selagi kita masih ada haid.

 

CARA ORDER VITAMIN INI

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VITAMIN HILANGKAN CYST ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu