3 Kesalahan Dosa Besar Penjual  VIVIX Di Malaysia

3 Kesalahan Dosa Besar Penjual VIVIX Di Malaysia

Alhamdulillah, video dah rekod hari tuh, tapi tak sempat nak masukkan dalam blog, oklah, takpa, kita tengok apa yang ada dalam video nih. Memang teruk sekarang orang jual VIVIX nih, mentang mentang laku keras, tapi  ada kesalahan dosa besar yang patut mereka elakkan.

  1. Cakap Elizabeth Blackburn yang cipta VIVIX, padahal VIVIX awal lagi, tahun 2008, Elizabeth blackburn pun tahun 2009 baru dapat nobel prize, join shaklee lagilah lambat dari tuh. kau orang kena baca sejarah shaklee kat sini. 
  2. Jual harga sipi sipi dekat harga ahli. Yang sebenarnya kena jual retail price RM 475. Kalau nak murah, jadilah ahli.
  3. Jual kat Lazada, 11thstreet dan macam macam tempat lagi. Lepas tuh sesuka hati letak promosi. Memang ni stok naik rank ke apa ? Ke dah tak boleh jual ? Memang teruk perangai

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu