DAFTAR AHLI SHAKLEE – Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

diet diet sihat

Best ke jadi ahli ni?

Ye saya sendiri telah menjadi ahli Shaklee sejak 2011.

dan saya hanya pengguna sahaja tau selama setahun lebih.

sebelum buat keputusan untuk serius buat business Shaklee

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee adalah

  1. Mendapat penjimatan harga lebih murah 15% – 20% tau ..min beza harga ahli dengan harga retail RM10 sehingga RM100. Bestkan jadi ahli
  2.  Beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus dari Shaklee. Tak percaya?
  3. Berpeluang untuk join aktiviti Shaklee yang BEST. Contoh macam Karnival. Boleh check kesihatan olej Pakar ( FREE je tau) dan boleh menang lucky draw. hadiah BEST BEST

Jadi ahli makan sendiri tetiba dapat cash back RM40.

LEpas tuh kalau rajin bolehlah singgah shaklee home office nih,

Siapa nak bagikan.

Bukan kena buat business pun.

Cara untuk daftar ahli Shaklee Malaysia secara online.

Mudah dan cepat.

Dengan pantas, mudah dan cepat.

hanya Daftar dan anda terus layak untuk menikmati keistimewaan menjadi ahli Shaklee.

Hanya dengan RM69 atau menjadi ahli secara PERCUMA. Saya akan kongsikan

  1. cara mudah untuk daftar ahli Shaklee 
  2. Keistimewaan Daftar Menjadi ahli Shaklee 
  3.  Kelebihan & keistimewaan DaftarAhli Shaklee dengan Group DietDietSihat

Nak cepat, anda boleh KLIK SINI untuk terus mendaftar jadi Ahli Shaklee

daftar ahli shaklee

nak tahu apa yang patut anda tahu untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee  

Cara Mendaftar Ahli Shaklee

Cara Mendaftar ada 2 cara.

  1.  Daftar RM69 dan anda akan dapat beg memberkit keahlian. Pihak Shaklee akan pos terus ke alamat anda. Postage RM11. Jadi total yang perlu anda bayar adalah hanya RM80 sahaja. Selesai sahaja mendaftar ahli Shakleedi SINI ( isi form ini )   anda akan diberi no ID ahli dan anda boleh terus guna no id ini dan menikmati harga ahli
  2.  Anda nak jadi ahli secara PERCUMA ? nak dapatkan keahlian secara PERCUMA , anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak 200uv atau RM700 sahaja.  Apa lagi tanya la kalau kalau family, kawan kawan pun nak beli. kumpul order dan anda layak dapat keahlian SHAKLEE PERCUMA . Bukan sahaja PERCUMA tau malah anda terus layak mendapat cashback sebanyak 5% ( sekitar RM20-RM30) tau. Ishhh kan untung. Beli dapat pulangan wang pulak

Kalau saya daftar ahli ni perlu aktif membeli setiap bulan ke?

Tidak tuan puan.

Tak aktif pun takpa.

Tak wajib membeli setiap bulan.

Ada yang setahun sekali membeli pun ada.

Tapi kalau nak beli setiap bulan lagi bagus la kan.

Apapun tiada paksa dalam membeli setiap bulan

Klik sini  >> BORANG DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE << untuk Daftar Menjadi Ahli Shaklee

Anda kini boleh menikmati pembelian product Shaklee secara online dengan mudah menggunakan aplikasi e-sell. Pembelian menggunakan esell ini lebih mudah , dihujung cari dengan pembayaran menggunakan kad kredit atau debit kad. Penghantaran juga akan dilakukan oleh pihak Shaklee terus ke rumah anda

1. Anda boleh klik pada icon atau link yang terdapat pada blog. Rujuk gambar dibawah

e-sell<

2.  Anda klik pada ‘ AGREE” dan NEXT untuk langkah seterusnya

e-sell

3.  Anda boleh tick pada product yang anda mahukan.

anda boleh tambah atau kurangkan kuantiti. anda juga boleh memilih product yang anda perlukan. klik CHECKOUT jika sudah berpuas hati dengan product yang anda mahukan
e-sell

4.  isi maklumat yang diperlukan untuk proses penghantaran

e-sell

5.  Semak semula product, kuantiti yang anda perlukan. Kos penghantaran RM10.60 akan dikenakan tidak kira anda di semenanjung atau Sabah Sarawak.

Klik Proceed for payment jika anda sudah bersetuju dengan harga<
e-sell

6. Masukkan maklumat kad kredit atau debit anda dan confirmkan pembayaran

e-sell
Tahniah kerana anda telah berjaya membuat pembelian secara online. senang bukan. Penghantaran product Shaklee menggunakan perkhidmatan Currier GDEX  dan Citylink. Jika anda mempunyai masalah ketika menggunakan sistem online ini atau mahu product COD sila hubungi saya.

Kenapa perlu Mendaftar Ahli Shaklee di bawah Diet Diet Sihat

Kami adalah pengguna tegar Shaklee sejak 2011.

Bukan kami sahaja makan malah anak anak juga makan Shaklee.

Seisi keluarga kami pengguna product Shaklee.

sudah 6 tahun kami setia makan Shaklee

Group whatsapp ahli makan sendiri yang Aktif

yang mendaftar dengan saya akan dimasukkan dalam group khas.

Semua ahli saling berkongsi ilmu, tips.

Saya juga akan berkongsi ilmu ilmu yang saya dapat dari kelas nutrisi

Certified Shaklee Product Trainer

Saya merupakan bekas jurutera telekomunikasi dan bila buat business ini secara full time, saya sangat komited dalam memastikan ilmu pasal nutrisi sentiasa saya upgrade untuk membantu customer saya

Jika anda berminat nak buat business part time atau full time, kami akan bantu anda.

Kami sendiri 100%  menjalankan business Shaklee secara ONLINE.

Borang Daftar Ahli Shaklee Secara ONLINE

Borang Daftar Ahli Shaklee. terus Daftar Secara ONLINE.

isi borang di bawah untuk mendaftar dan menikmati harga discount dari 15 hingga 20 peratus.

Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan hanya isi segala maklumat anda di bawah.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?