ANAK KEMBAR – Tips Terbaik Cara Nak Dapat Anak Berpasangan

ANAK KEMBAR – Tips Terbaik Cara Nak Dapat Anak Berpasangan

Jika anda salah seorang daripada ibu yang sedang mengandung anak kembar, tahniah!. Tidak ramai sebenarnya yang dapat merasai sepasang bayi di dalam kandungan. Ada yang kata semuanya kita dapat rasakan berganda, termasuk kesakitan waktu bersalin.

TIPS DAPAT ANAK KEMBAR

Kahwin dengan Pasangan Kembar Atau Keturunan Kembar

Selain daripada berkahwin dengan keturunan kembar, sebenarnya banyak cara untuk mendapatkan anak kembar. Tetapi kebanyakkannya adalah cara yang tidak sihat seperti mengandung di usia tua,

Mengandung saat masih menyusui bayi, hamil di waktu si ibu gemuk dan sama waktu denganya. Memang boleh terjadi mendapat anak kembar tetapi kandungan tidak sihat. Kemungkinan keguguran pun tinggi. Anak kembar tidak sihat atau kandungan bermasalah juga tinggi.

Selain itu, si ibu yang makan pil untuk kesuburan pun akan mempunyai risiko mendapat anak kembar yang tinggi. Sebab itu ada sesetengah ibu yang tak mengandung-ngandung, alih alih dia mengandung anak kembar 5. Dah macam kucing pula. Tidak. yang itu bukan tips yang bonda nak sarankan. Ini tips paling mudah.logik dan telah dilakukan penelitian.

Makan Ubi, Kentang dan Susu

3 jenis makanan ini dapat meningkatkan ovulasi pada telur sehingga meningkatkan risiko kita untuk mendapatkan anak kembar. Ada yang kata, jika kita teratur minum susu dari zaman muda mudi, kebarangkalian untuk mendapatkan anak kembar itu tinggi.

Vivix antara best supplemen yang megandungi RESVERATROL terbaik untuk wanita ingin cuba hamil. Resveratrol melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

VIVIX aalah supplement yang membantu sihatkan ovum, sperma , rahim dan tiub fallopio kita. Antara sebab sukar hamil apabila tiub fallopio tersumbat adalah kerana TOKSIN

Menurut Perunding Kesuburan Metro IVF, Dr. Tee Swi Peng,

“Wanita mempunyai dua tiub fallopio dan kadangkala hanya satu sisi sahaja yang tersumbat atau mungkin kedua-duanya. Apabila tersumbat, ia membentuk banyak cecair dalam tiub yang dipanggil hydrosalphinx atau air dalam tiub.“Cecair ini sangat toksik dan apabila mengalir ke dalam rahim, boleh menyebabkan wanita sukar untuk hamil.

VIVIX merupakan antiradang, antioksidan yang tinggi. Membantu detox buang toksin dalam badan .

berjaya hamil tiub fallapio tersumbat

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

e-sell

ATAU

ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

sumber: siraplimau

2 thoughts on “ANAK KEMBAR – Tips Terbaik Cara Nak Dapat Anak Berpasangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by