DIET DIET SIHAT

Sihat Dengan Diet Yang Sihat

Author: Diet Diet Sihat

Pengedar VIVIX SHAKLEE paling top di Malaysia. Berminat tentang isu terkini kesihatan sedunia. Hubungi hotline 0133612717 atau 0163944294 untuk info lanjut tentang produk VIVIX

Body Cantik

TIPS BODY MENTEN MACAM ANAK DARA Pernah tak rasa nak turun berat badan tapi blur sangat tak tahu nak dari mana. Tips kurus semua dah ….

Rendam Kaki Dalam Ais

Terapi ais bukan hanya ubat rumah tetapi teknik yang terbukti secara perubatan untuk mengurangkan keradangan dan kesakitan. Ia bermanfaat bagi atlet yang mengalami kecederaan besar, ….

Timun Jepun

Pokok Timun Jepun (Cucumber Japanese Shotgun) Khasiat Timun Jepun Menurut kajian, timun Jepun dikatakan mempunyai kelebihan berikut: Antidiabetes, antioksidan, membersihkan toksin dan bahan buangan, melegakan ….

Mamfaat Senaman Perut

Senaman ‘Crunch’ Untuk Perut Menawan Mahukan badan cantik dengan bahagian perut menawan? Crunch adalah antara senaman paling berkesan.Senaman asa crunch lebih kepada pembentukan otot di ….

Senaman Plank

Semalam saya ada buat poll tentang senaman yang popular iaitu plank adakah kawan-kawan facebook saya menyukainya. Rata rata daripada puluhan yang mengundi, 79% mengatakan Ya ….

Diet Sihat

Boleh ke tukar2 diet Kalau Nak kurus? Boleh je takde masalah, Tapi Kalau boleh fokus pada 1 diet sahaja dahulu dan yg paling sesuai dengan ….

Keburukan Santan Kotak

Nak beli santan kotak? Sebelum bandingkan harga, disarankan bandingkan kandungan lemak terlebih dahulu.. Ada 4 jenis sebagai contoh kat sini1) santan kara -kandungan lemak 24g ….

Neonatal Jaundice

Neonatal Jaundice (NNJ) Baby saya jadi kuning (jaundice). Apa saya perlu buat? Baby jadi jaundice pada usia sebelum 14 hari adalah sangat biasa. Ibu-ibu tidak ….

Open chat