DIET DIET SIHAT

SIHAT DENGAN DIET SIHAT

Beli Bola Murah Hasil Kesihatan Mahal

Beli Bola Murah Hasil Kesihatan Mahal

BOLA RM 9.50, KESIHATAN TAK TERNILAI

Ada orang kata kena beli gajet mahal mahal baru boleh kurus, ada orang kata kena masuk gym bagai, makanan kena mahal mahal. Yes itu semua betul.

Yang tak betul ialah bila ianya tak digunakan sepenuhnya dan tak konsisten

Abg joe beli bola murah bukan sebab nak berlatih selection JDT atau mancity, tapi sekadar nak sihat dan nak lepas gian jugak, dapatlah peluh sikit sikit.Nak lagi best, tshirt lama, seluar track lama, kasut yonex rm 10, its give you full blast kesihatan yang berpuluh ribu nilainya. Badan kena mentenlah, taknaklah gemuk sgt, walaupun perut dah berlemak banyak nih.

Oklah rekod pagi ni 145 kalau tak silap. Keep on praktis, fokus !!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: