Benci MLM – 4 Tahun EGO Tak Suka Vitamin, Tapi Bila Dah Jatuh Sakit….

Benci MLM – 4 Tahun EGO Tak Suka Vitamin, Tapi Bila Dah Jatuh Sakit….

Alhamdulillah, baru je balik dari trip free shaklee, dapat satu cerita best tentang orang yang dulunya benci MLM.

Biasalah kena offer pasal vitamin, tak suka vitamin shaklee, kisah haji Razali di bawah ini adalah hasil dari perbualan yang best bila kami nak tunggu bas sambil makan laksa di chowrasta george town pulau pinang.

4 TAHUN REJECT SHAKLEE SEBAB EGO, TAPI…

Masa trip ni memang respek haji razali manap ni, dah lah menang best dress, lepastuh selalu datang event shaklee, tapi cerita dia ni bukanlah seindah sekarang.

Tahun 1996 , dah ada orang approach dia makan vitamin, tapi ego kaw kaw, dia tolak semua offer shaklee time tuh.

Tapi tahun 2000, dia di serang penyakit, macam macam sampai tak boleh solat berdiri, kena pakai tongkat, memang sengsara jugaklah.

 

TAK JADI BENCI MLM KERANA

Master subra baik hati offer dia produk shaklee, kalau tak elok jangan bayar, tapi lepas tuh dua bulan makan shaklee, dah boleh berdiri balik tak pakai tongkat, lepas tuhje dia tekad buat shaklee betul betul.

Ingat lagilah dia cakap, dengan hanya cerita dia sahaja dia boleh dapat banyak sales, masuk kampung sana sini cerita pasal produk sendiri.

Itulah powernya bila dah ada shaklee effect yang terbaik, shaklee effect sendiri yang mudah untuk dikongsikan bersama.

Ambil pencen awal, tekad, tekad buat full time dan target 2013 nak income 10k dan akhirnya tercapai, sekarang enjoy gile buat shaklee .

Masa dia ni sekarang on the way nak kejar master.

SEMANGAT NAK BUAT BUSINESS

Kami pun bersemangat nak ikut jejak langkah orang lama dalam shaklee, supaya kami sentiasa sukses.

Business shaklee ini bukan kena buat sehari dua dapat duit, tidak.

Kami pernah berborak dengan otai lama shaklee master ustaz shuhaimi, kalau nak business sebab duit, memang takkan lama dalam shaklee.

Business shaklee bukan sekadar duit, paling penting ialah kesihatan yang tidak ternilai.

Kalau kita tak makan shaklee , sekadar menjual, memang kita takkan kemana, walaupun kita hebat buat sales.

trip shaklee

TRIP SHAKLEE TAHUN 2018

Balik daripada trip ini, insyaallah kami bersemangat nak pergi trip shaklee yang lebih best lagi.

Tahun depan nak rasa pula naik cruise di eropah , meredah laut mediterannean, feel angin dia mesti lain punya.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu