BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX – Selepas 5 Tahun Mencuba

BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX – Selepas 5 Tahun Mencuba

BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX, SELEPAS 5 TAHUN MENCUBA ! ! Disebabkan harini ramai sangat yang bertanyakan SET KESUBURAN SHAKLEE, so saya nak kongsi testimoni daripada customer  yang berjaya HAMIL selepas amalkan VIVIX . Ahamdulillah. Untuk yang ada masalah seperti :

Berjaya Hamil Dengan VIVIX

Yang menggangu kesuburan tubuh badan anda, sila dapatkan VIVIX Shaklee sebagai iktiar meningkatkan kesuburan anda. Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage” yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal. Vivix juga membantu meningkatkan tahap tenaga, meningkatkan keupayaan sexual dan melindungi daripada masalah prostat (lelaki)

Kesuburan Lelaki

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU masalah lelaki yg mati pucuk?

➡bahan dalam vivix : ada resveretrol
➡resveretrol ni antioksidan paling power.

sebelum tu, tau tak cmana cara viagra bertindak?
➡viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu

jd camna resveretrol bertindak mcm viagra ni?
➡resveretrol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat)

➡kalau viagra ni dia expand salur darah yg kecik je tapi resveretrol boleh buat lebih dari tu, hingga arteri utama
➡bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

e-sell

ATAU

jadi ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.