Berjaya Hamil Setelah 10 tahun Menanti Zuriat

Berjaya Hamil Setelah 10 tahun Menanti Zuriat

Kehadiran zuriat dalam keluarga pasti memeriahkan lagi rumah tangga. Hubungan suami isteri semakin erat dengan kehadiran anak-anak sebagai penghibur. Namun bagi pasangan yang belum lagi dikurniakan anak, mereka rasa sunyi. Lebih parah, apabila hubungan intim turut terjejas.

10 tahun penantian bukan la sesuatu yang mudah. Kesabaran sangat penting bagi suami dan isteri. Sokongan suami dan keluarga juga sangat penting.

Secara amnya, kira-kira 10 hingga 15 peratus pasangan yang telah berkahwin di negara ini menghadapi kesukaran mendapatkan zuriat disebabkan masalah kesuburan.

 

Berjaya Hamil Setelah 10 tahun Menanti Zuriat

 

 

Bagaimana Vivix memperbaiki masalah KESUBURAN ?

Apa yang penting untuk anda tahu, ialah kenali apa itu vivix. Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi.

Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage”.

Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.

Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

 

VIVIX perlu diambil oleh suami dan isteri. Ini kerana kesihatan kesuburan melibatkan sperma dan ovum. Jadi pengambilan vivix untuk suami dan isteri penting untuk meningkatkan tahap peluang untuk hamil

 

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu