BERPANTANG – Amalan Selepas Bersalin Untuk Kurus Cantik

vivix shaklee muka makin cantik awet muda

Amalan berpantang memang diamalkan secara turun temurun,  sangat penting untuk mendapatkan tips terbaik supaya ibu ibu dapat berpantang dengan baik dan kembali kepada bentuk badan yang asal. SET BERPANTANG SHAKLEE sesuai untuk ibu yang berpantang untuk mengembalikan bentuk badan yang menarik, untuk tenaga, luka pembedahan, stretch mark dan macam-macam lagi.

PENGALAMAN BERPANTANG AINUL MUSTAFA

Bila puan Ainul Mustafa, founder, boss diet diet sihat  ni keluarkan gambar nak compare anak dia nih, semuanya princess, dapatlah beberapa kecaman netizen , kengkawan kat facebook, hahaha. Semua kata muka anak dia sama, semuanya bulat dan comel. Hahha, time baby, dapat anak comel, memang best, haha ni semua mungkin amalan berpantang terbaik.

Tapi nampaknya dia dikecam, sebab semua kata muka dia makin runcing, makin cantik, hahaha, bak kata dalam banyak banyak komen nih, semuanya puji muka dia makin cantik. Ok, apa rahsia berpantang dia ? senang je, amalkan shaklee, lagi lagi VIVIX  !!! Oh ok, susunan gambar tuh, dari Arreessa 2010, Maryam 2014, dan Dahlia 2017. Ada beza ke ?

vivix pantang

cantik dengan vivix

Kisah berpantang puan ainul ni korang boleh baca dekat entry lama-lama, tapi nak lagi best, mudah, korang tengok video kat bawah nih, hahaha, senang, nanti korang akan tahu, betapa bestnya vivixnih, harga dia esklusif, sebab khasiat dia power. Vivix ni bukanlah saje saje, tapi itulah saintis buat, jangan main main.

VIVIX : MINUMAN BOTANIKAL TERBAIK

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

TESTIMONIAL

pengalaman heaven berpantang dengan vivix shaklee batu meroyan mengecut

susu badan banyak vivix shaklee

susu badan banyak milk booster vivix shaklee

luka pembedahan sembuh berpantang dengan vivix shaklee

CARA ORDER SET BERPANTANG SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

e-sell

ATAU

daftar ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

This Post Has 4 Comments

  1. omaigod. 3 org tu mmg copypaste ke. hahahahahahaha..

  2. comel sume muka baby omputih

    acuan orang gerik tu

    putih cantik

    ihihi

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu