Bertenaga Selepas Workout Dengan Vivix Shaklee

Bertenaga Selepas Workout Dengan Vivix Shaklee

Sebelum2 ni kalau lari 10km+, & buat exercise yang high intensity, mesti rasa badan sangat lesu dan tak larat for the whole day!

Oleh itu aKak selalu avoid sebarang appointment/coaching kalau pagi tu dah exercise. Mmg melepek. Macam ada something tak kena dgn my body. It limits my ability utk jadi produktif.

I can feel my cells tercungap2 nakkan oksigen. Hahaha. Over sangat.

Now alhamdulillah kami jumpa solution. Even after 3 hours gym session pun still ok nak buat aktiviti macam biasa.

Dan ia ada pada – VIVIX!

Sebelum2 ni cuma minum Vivix before exercise, now after taking it lepas exercise rasa much better than before.

Could be sebelum ni my body generates excessive intra-mitocondrial ROS dlm otot2 yang tak berapa fit (yet) nih. Sangaaaat penat sampai mata pun tak boleh boleh.

Sekarang syukur alhamdulillah…

#iReachFit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat