vita-lea

VITALEA – Multivitamin Terbaik Dan Tertua Di Dunia

Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak …

VITALEA – Multivitamin Terbaik Dan Tertua Di DuniaRead More »

CHROMATIC – Kelebihan Daftar Ahli Shaklee di Chromatic – Group Paling Best!

JANA PENDAPATAN DENGAN GROUP SHAKLEE DIET DIET SIHAT Kelebihan menjadi ahli group Shaklee bukan sahaja boleh dapat discount product dari 15%-20% malah berpeluang menadapat cash rebate dan bonus. Walaupun kita hanya makan sendiri, membeli untuk keperluan diri, keluarga dan pesanan rakan rakan sekerja pun boleh menyebabkan duit masuk secara automatik ke dalam account bank bila …

CHROMATIC – Kelebihan Daftar Ahli Shaklee di Chromatic – Group Paling Best!Read More »

JERAGAT- Hilang Dengan Cepat 3 Minggu Tanpa Rawatan Laser Mahal

Adoii!! Jeragat ni susah nak hilangkan. Lagi susuah dari jerawat. Bila dah ada kat muka, muka mula nampak lebih tua dari usia sebenar. Sampai malu nak jumpa orang. Hilang keyakinan diri. Sudah pelbagai cara buat tapi masih sama.. Tahukah anda jeragat perlu dirawat dari dalam. Jika anda hanya menggunakan pencuci muka, krim, ianya hanya mampu …

JERAGAT- Hilang Dengan Cepat 3 Minggu Tanpa Rawatan Laser MahalRead More »

BASIC-H – Pencuci Serbaguna Mesra Alam

Setiap botol Basic H Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan 1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda! Basic H …

BASIC-H – Pencuci Serbaguna Mesra AlamRead More »

vivix shaklee rahim wanita

RAHIM – Cara Menjaga Kesihatan Rahim, Faraj, Alat Sulit Wanita

RAHIM ROSAK ? 3 FAKTOR UTAMA YANG BOLEH MEMBAHAYAKAN WANITA Kehamilan tentu menjadi sebuah perasaan yang mengembirakan pada setiap pasangan suami isteri, kehamilan yang sudah di impikan sejak sekian lama. Mendapati si isteri hamil tentu ini bukan sekadar hal yang terindah bagi suami yang bakal menjadi seorang ayah. Tentu saja setiap pasangan suami isteri yang menyambut …

RAHIM – Cara Menjaga Kesihatan Rahim, Faraj, Alat Sulit WanitaRead More »

kullit kayap

KULIT – Atasi Masalah Kayap, Sopak, Luka, Kudis, Lecur, Parut

KETUAT – CARA TERBAIK HILANGKAN KETUAT YANG MEMALUKAN Ketuat merupakan sejenis penyakit kulit yang mana kawasan yang dijangkiti akan timbul dan menjadi keras. Ketuat adalah disebabkan virus dan mampu menjangkiti orang lain sekiranya dibiarkan berlarutan. Ianya adalah disebabkan oleh virus Human Papilloma (HPV). Ianya boleh merebak melalui sentuhan. Mana-mana bahagian kulit yang dijangkiti akan bengkak, …

KULIT – Atasi Masalah Kayap, Sopak, Luka, Kudis, Lecur, ParutRead More »

BISUL – Cara Rawat Luka Pembedahan Bisul Berlubang, Berdarah

Luka Pembedahan Bisul Berlubang, Berdarah. Sakitnya tak Tahan !!! itu luahan seorang gadis yang mengadu sakit akibat pembedahan bisul yang dilakukannya APA ITU BISUL ? Bisul ialah jangkitan pada folikel rambut/bulu roma yang menyebabkan penghasilan nanah atau abses. Bisul merebak apabila mana-mana bahagian badan tersentuh bisul yang pecah. Bisul yang terjadi di sekeliling mata dan …

BISUL – Cara Rawat Luka Pembedahan Bisul Berlubang, BerdarahRead More »