Team MBak Super Jakarta Shaklee Indonesia

Alhamdulillah, lambat update blog nih, esok udah ahu ke kantor Shaklee Indonesia. Alhamdulillah kali ini kami 9 keluarga dibawah team embak super, supermom malaysia akan

OsteMatrix Bagus Ke ?

Ostematrix bagus ke ? Hoooo itu jawapan mudah untuk peniaga Shaklee, BAGUS , ada kalsium magnesium vitamin D dan macam macam lagi. Hooo tapi itu

Ikan Bilis Lagi Hebat Dari OsteMatrix ?

Salam sejahtera, selamat pagi, satu pagi entry yang saya nak share, tentu sekali sebenarnya saya celup dari idea wife saya pasal ikan bilis dan kalsium,

Shaklee dan Kanak-Kanak

Tak tahulah sejak join Shaklee ni perkara paling best ialah dapat bersama anak anak emas shaklee yang bertuah sebab mak bapak diorang yang cool dan

Susu Banyak Minum ESP Shaklee ?

Salam sejahtera, macam biasa kali ini ialah persoalan betul ke minum esp boleh bagi susu banyak. Ada pula dalam iklan kata sampai breast bengkak, susu

Shaklee Advanced Joint Health

Antara produk revolusi, yang biasa ada dalam pasaran ialah produk khas untuk masalah sendi dan tulang. Shaklee pun ada juga Advanced Joint Health Tablet atau

Close Menu