Minuman Membaiki Kulit

Minum pun boleh baiki kulit ? Hioo apakah maksudnya ? Hio membaiki kulit yang kusut berjerawat boleh dilaksanakan dengan minuman, secara oral, tanpa perlu memakai

ESP Bukan Sumber Terbaik PROTEIN ?

Banyak saya tengok dalam banyak iklan iklan ESP Shaklee, ada juga yang terlepas pandang , mengatakan ESP ialah sumber PROTEIN terbaik, hooo, semestinya salah tanggapan

Herbal Blend Habis Lagi ?

hahahah, tadi baru je dapat berita dari SHAKLEE, katanya, hooo, herbal blend ada, hooo, tak ingat punya borong orang yang datang awal, tadi baca lagi

ESP Shaklee Tak Banyakkan Susu Ibu ?

Dah kecoh satu opis pasal ESP ni tak banyakkan susu. Banyak SID claim konon minum ESP banyakkan susu. Dah la laburkan RM150 susu tak banyak

Dingin Seks Sebab Isteri Gemuk

Malam tadi malam jumaat, ambil peluang bersama pasangan masing masing ke ? Atau ada yang sibuk melayan teori konspirasi mh370, atau sedang layan buat blog

Vitamin Tambahan Untuk Perokok

Salam Sejahtera semua. Semua kita pasti masih menunggu cerita konspirasi mh370, menunggu penuh sabar, dan tak kurang juga berborak dengan kawan, lepak kedai mamak, sambil

Stok Shaklee Habis Lagi

Malaslah kekadang stok selalu habis dekat HQ shaklee, apa boleh buat, nampaknya gua telah menjadi penunggu gua, semestinya seperti meniru gaya S Kunalan yang telah

Konspirasi ESP : SUSU BADAN BANYAK ?

Gua kalini cuba menulis dengan gaya konspirasi ala ala gaya kehilangab pesawat. Tapi kali ni gua saja nak buat ulangkaji konspirasi ESP , betulke ESP

Kelebihan Shaklee Pada Hari Sabtu

HBanyak kelebihan sebenarnya kalau kita datang Shaklee HQ pada hari sabtu. Bila anda tengok beberapa gambar di bawah, anda akan merasakan yang Shaklee memang HOT,

Close Menu