Bagus Ke Omega Guard ?

Bila Orang tanya kita ? Bagus ke Omega GUARD SHAKLEE NI ? Hooo, OKlah, bagus ke tak bagus, kena cuba dululah, penerangan pun dah banyak

SID vs DOKTOR

Salam sejahtera semua, apa khabar ? Kalau korang tengok sekarang ni, trend SID  sekarang ni bila komen mengalahkan doktor. Shaklee independent distributor atau SID ,

Pesta Jual Produk Shaklee

Ramai sungguh manusia hari ini. Hoo hari sabtu, harinilah hari free nak pergi HQ, nak beli stok dan sebagainya. Termasuklah aku yang suka lepak HQ,

Kamilah Jutawan Shaklee

Alhamdulilah.. Alhamdulillah bangga menjadi salah seorang leader dalam group JUTAWAN.. Bangga juga, akhirnya dinner tahun lepas, ada laporannya dalam majalah I Sihat bulan 2 ni,

Testimonial Kurus Dengan Shaklee

WAH, Bergaya Sungguh, Sungguh tak sangka Shaklee ni buatkan MEREKA diluar sana bergaya, nampak yakin, dan paling best, bila join business ni, makin bertambah rezeki

Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) Shaklee

Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang

Sakit Sendi

Sendi adalah penghubung dua tulang agar bisah di gerakkan. Sendi seperti engsel pintu yang menjadi penghubung antara rangka pintu dan daun pintu. Tanpa engsel, pintu

Get Clean® Water Pitcher

Selalu water filter besar, berat dan sukar untuk dibawa ke mana-mana kan. Bila keluar rumah susah nak dapat air yang ditapis.Memerlukan kita bawa dari rumah

Kenapa Kena Beli Meal Shakes Shaklee ?

Baaaanyak lagi sebab kenapa kena beli Mealshake. Memang masa ni kita tengok anak kita macam sihat aje, takde masalah. Tapi, bila dah beli, pasti BERSYUKUR,

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya yang mudah diserap untuk kegunaan harian. Ianya diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayuran,

Close Menu