Mengawal Darah Tinggi

Darah tinggi sememangnya adalah petanda, ia, petanda badan kita tak berapa nak sihat. Darah tinggi menunjukkan salur darah kita banyak kolesterol, hahah, salur darah ini

Bell Palsy : Kegemukan Selepas Makan Ubat ?

Menurut Perunding Neurologi Pusat Perubatan Prince Court, Dr Julia Shahnaz Merican, sesiapa saja boleh mengalami Bells palsy. “Bells palsy adalah kerosakan pada saraf muka. Kira-kira

Bagi Anak Omega Guard Jadi Pandai ?

JANUARI 2016 – TESTIMONI 55 : LIN SHOPEE – Assalamualaikum, Alhamdulillah di beri peluang untuk berkongsi pengalaman dalam menjaga anak yang kulit sesangat sensetif. Nak

Buang 13 Kg Dengan Mudah ?

DISEMBER 2015 – TESTIMONI 48 : NOR RUZANNA HANEE – Asalamualaikum. Saya Ruzanna Hanee, saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan Set Kurus Shaklee. Sebelum kenal

Cara Atasi Masalah Kulit

NOVEMBER 2015 – TESTIMONI 035: SITI NORIZA SALEH – Bismillahirrohman nirrohim. Shaklee effect saya sebenarnya bermula dengan set penyusuan, tetapi saya nak share salah satu

Cara Nak Cantumkan Tulang Patah

DISEMBER 2015 , TESTIMONI 46 : MUHAMMAD FAIZ BIN AHMAD, Assalammualaikum. Saya Muhammad Faiz Bin Ahmad berusia 23 tahun. Saya ingin kongsikan #ShakleeEffect saya kepada semua. Sebenarnya saya

Kerja Tak Ikut Gaji ?

Memang dilema, bila dengar tajuk macam ni. Korang rasa adil tak buat kerja, tapi tak setimpal dengan gaji korang ? Adakah korang mengeluh terus sampai

Batu Karang Hilang Makan Vivix Shaklee ?

TESTIMONI 022 : SUHAILA ABDUL. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya Nor Suhaila Abdul , dikenali sebagai Kak Su.Saya berusia 40 tahun.Saya ingin berkongsi cerita tentang

Kesihatan Orang Dulu dan Sekarang

Bila cerita bab  dulu dan sekarang, aku rasa sama je, hahaha. Kalau korang tak jaga makan, siap korang, jawabnya memang tak sihat. Tapi nak cakap,

Cara Kurangkan Kadar Kolesterol

TESTIMONI 018 : PN. NOOR AZMIAH & EN. HUZAIR . Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya Noor Azmiah Mohamad, isteri kepada Huzair Bahrin. Kali ini saya

Close Menu