Batuk Berdarah Memang Parah

Batuk yang mengandungi darah ini terjadi samada dalam keadaan kahak yang bercampur darah atau batuk darah hidup (fresh blood) yang dikenali sebagai ‘haemoptysis’. Batuk yang

Jangan Sampai Pening Jadi Vertigo

Pening biasanya disebabkan oleh penyakit yang memberi kesan kepada telinga dalam, termasuk benign vertigo datang tiba-tiba positional (parosimal), migrain dan radang alat keseimbangan telinga dalam

Muzakarah Ireach Pertama 2016

Sesi muzakarah, meeting bersama leader hebat ireach, di ibu pejabat Shaklee Malaysia. Banyak benda yang dibincangkan, dan akan memantapkan lagi prestasi kami di masa akan

WARFARIN : Ubat Halang Darah Beku

Warfarin ialah sejenis ubat yang digunakan bagi menghalang pembekuan darah yang pekat. Ianya lebih popular dengan panggilan ‘ubat cair darah’ dalam kalangan pesakit. Walaupun begitu,

Kalsium Mendap Dalam Salur Darah

Dalam salur darah kita, selain kolesterol, yg boleh melekat di dinding salur darah ni ada byk lg benda termasuk kalsium. Bila kalsium termendap, ia dinamakan

Presiden Shaklee Malaysia 2016

Selamat datang diucapkan kepada presiden shaklee Malaysia yang baru, Puan Helen Lam. Semoga shaklee bertambah sukses di Malaysia. Malam tadi ada meeting dengan master dan

8 Sebab Orang Zaman Sekarang Perlukan Suplement

Salam Jumaat..Ada orang tanya…Kenapa kita perlu makan supplement? Zaman dulu-dulu tu… orang tak perlu makan supplement pun…sihat walafiat je…?Tak kurang juga ada peniaga lain yg

Energy Booster Semula Jadi ?

Assalammualaikum Kisah MY CINTA HATI a.k.a ENERGY BOOSTER Hai…nama saya ASMIDA, lebih mesra kalau pangil AS je..As anak jati JOHOR, kini telah berkahwin dan menetap

8 Rahsia Cepat Kurus Selepas Bersalin

Ada beberapa sebab mengapa wanita selepas melahirkan anak menjadi gemuk. Wanita semasa hamil akan meningkat berat badan secara semula jadi. Ini adalah kerana semasa hamil

Cecair Ajaib Sampai Tak Nak Merokok Dah ?

Assalamualaikum…Semangat Pagi semua ☺ Nama saya Nasiruddin Sulong (51th), seorang suami dan bapak 6 org anak. Disini saya ingin kongsikan pengalaman saya mengamalkan produk Shaklee

Close Menu