15 Khasiat Ulam

MAKAN ulam baik untuk kesihatan ? Ayat itu sudah biasa didengar, tetapi tidak semua mengetahui akan khasiat sebenar yang terselindung di sebalik ulam-ulaman yang banyak

4 Ramuan Rahsia Nak Kulit Cantik

Biasa guna produk-produk kecantikan ? Tepek-tepek, sapu-sapu, tampal-tampal ? Apa kata sekarang kita cuba pula produk kecantikan yang mencantikkan wajah kita dari dalam. Mesti lah lagi

Parasit Bahaya ?

SERANGAN PARASIT pada tubuh manusia adalah sejenis penyakit yg tersembunyi. Simptom2 yg diberi oleh jangkitan parasit ni menyamai simptom penyakit lain, jadi tak ramai orang

9 Petua Hilangkan Darah Tinggi

Di sini terdapat beberapa petua dari beberapa artikel mengenai cara untuk menurunkan darah tinggi terutamanya kepada golongan yang sudah berusia. Berikut adalah beberapa petua yang

OsteMatrix

OSTEMATRIX ni bestfriend untuk wanita especially yang mengandung, menyusu, yang dah menjejak usia senior… Kenapa OsteMatrix ? Sebab Oste bukan sekadar kalsium tapi ia mengandungi

Sembelit Sampai Menangis Dalam Tandas ?

DR. NAJIHAH ABDUL MUTALIB Assalamulaikum. Saya nak kongsikan kisah benar saya menggunakan Set Kehamilan dan Set Berpantang Shaklee.  Saya sekarang adalah ibu kepada 6 orang

17 Manfaat Zinc Kepada Kesihatan

Zinc ni biasanya dikaitkan dengan kesuburan lelaki & keguguran rambut… tapi Zinc sebenarnya sangat banyak khasiat dan faedahnya utk kesihatan kita. Jom kita semak khasiat-khasiat dan

Punca Sakit Buah Pinggang

Fungsi utama buah pinggang adalah menapis darah bagi membuang air berlebihan, garam berlebihan dan bahan kumuh/bertoksin dari tubuh. Fungsi utama lain, membina beberapa jenis hormon

Kajol Makin Cantik ?

BINTANG Bollywood, Kajol, nyata memiliki aura dan pesonanya sendiri sehingga mampu mencuri perhatian ramai dengan penampilannya yang semakin menawan. Kemunculan Kajol menerusi filem Diwale bersama

Kurus Sihat Dengan Shaklee

Alhamdulillah, masuk tahun baru ini, ramai je nak kurus, nak sihat, bertenaga, jadi mesti korang dah capai matlamat nak kurus. So kali ini, saya nak

Ingatkan Anak Dara, Rupanya Mak Orang

Alhamdulillah, hari ni kita tengok cerita shaklee yang dikopi dari supermom shaklee story, memang testimonial kali ini memang best, ingatkan anak dara, rupanya mak orang,

Close Menu