Mata LEBAM Sebab POLITIK ?

Salam sejahtera semua, nampaknya, tajuk kali ini agak kontroversi sikit, hahaha, apalah, nampak sangat, bunyi nak komersialize kan blog, macam geng geng blogger ala siakap

Risiko HB Rendah Ketika Hamil

Hb rendah merupakan keadaan di mana badan mengalami kadar hemoglobin dalam darah yang tidak normal atau rendah. Keadaan ini boleh menyebabkan sistem peredaran darah tidak

Susu Ibu BEBAS GST ?

Salam sejahtera semua. Lama dah tak update blog ni, bajet nak sekali sehari, last last, apapun tak update, hehehe. Tak bagus macam tuh, kena setiap

Hilang Kerja Sebab Nafas Berbau ?

Betul ke sampai boleh hilang KERJA sebab Nafas Berbau ? Memang sukar bila kita dengar pasal nafas berbau, huhuhu. Memang tak dapat dinafikan, kalau restoran

Mengantuk Tiada Ubat ?

Biasa kalau kita dengar, orang yang makan ubat, ada je yang mengantuk, sebab kesan ubat buatkan kita nak tidur, rasa mengantuk, dan nak rehat. Tapi

Badan Penat Malas Letih Lesu ?

Selamat sejahtera semua, hai apa khabar ? Dah lah tajuk cerita pasal malas badan penat, tengok entry blog Dila pun, korang tahukan hehehe. Oklah, takpa.

Pening Kepala Membawa Maut ?

Orang kata pening kepala ini biasa dalam kehidupan. Tapi, pening kepala ini jangan dibuat main cik kak semua. Bahaya woo, kalau tak dirawat, habis nanti.

Selera Makan Hilang ?

Bila sebut pasal selera makan nih, memang ada yang kata bagus, dan ada yang kata tak bagus. Hoo, tapi itulah, banyak juga cerita pasal selera

Close Menu