Seksi Sangat Ke Paha Besar ?

Hoo, bila sebut pasal paha besar ini, ish ish ish, mesti teringat artis itu ini dan itu. Belum lagi cerita pasal bentuk badan besar, yang

Tips Rambut Cantik

Oklah, hari ini dila nak share sikit dengan korang pasal rambut ini. Hoo, jangan salah faham, rambut ini bukan wanita je kena jaga, malah lelaki

Tahan Kencing Takut Bos Marah ?

Untuk cabaran kali ini, memang pelik sikit tajuknya, hahaha, tengoklah, apa pasal pulak tahan kencing ini ? hoo, selalu sangat ke bilik air masa kerja

Keputusan Peraduan Tonton Dan Menang

Alhamdulillah, setelah bertungkus lumus, mencari pemenang, dicampur pula dengan kesibukan admin, akhirnya, kami dah pilih pemenang bertuan untuk peraduan ini. Hahhaa, kalau nak tahu peraduan

Tips Menjaga Sendi

Alhamdulillah, hari ini nak share kat korang, beberapa tips terbaik nak jaga sendi. Memang banyak tips sebenarnya, kali ini saya akan cedok beberapa tips yang

Keputihan : Biasa Atau Bahaya ?

Bila sebut je bab keputihan, sebenarnya ianya sangatlah sensitif bagi kaum wanita. Huhuhu, jadi para suami, adik- beradik lelaki, kena faham situasi ini. Jadi orang

Perut Buncit Petanda Stress ?

Bila sebut pasal stress, sememangnya kita akan buat apa sahaja untuk melegakannya. Macam-macam buat, sampai satu tahap kita tak sedar, alamak badan aku dah gemuklah.

Vitamin Untuk Merawat Jerawat

Alhamdulillah, hari ni nak mulakan cabaran hari pertama, oklah, jom kita cerita pasal jarawat. Oklah, jom kita tengok apa yang best cara nak atasi jerawat

Cabaran 31 Hari Mencari Cinta

Alhamdulillah, 2014 telah meninggalkan kita, 2015 datang dengan membawa lebih banyak tuah, lebih banyak pengajaran dan cabaran. Tahun ini kami mulakan dengan Cabaran 31 Hari

Kenapa Aku Sayang Bini ?

Alhamdulillah,berakhirnya tahun 2014, banyak kenangan dan program yang dilalui, macam-macam program, dari team building di Melaka, pergi US, GEGEMASU, Supermom Idol, dan macam-macam lagilah aktiviti.

Close Menu