7 Kebaikan Berjalan Kaki

Jalan kaki memang best, rileks je, enjoy pemandangan dan kadang-kadang cuci mata. Tapi ada yang bagusnya jalan kaki untuk kesihatan, selain jimta duit minyak kereta.

Dapatkan Blog Business Online Dari Kami

Alhamdulillah, hari ni kami nak offer suatu perkhidmatan pemasangan blog, untuk penggiat business online yang menggunakan BLOGSPOT. Memang ketara sekarang ni ramai guna blogspot sebab

Bantuan Untuk Mangsa Banjir 2014

Kami dari team Diet Diet Sihat mengucapkan takziah kepada semua mangsa banjir di seluruh Malaysia. Semoga kalian semua tabah, dan semoga semua team penyelamat dapat

Ghairah Awek Cun Sebelum Tidur ?

Wah, nampaknya semua orang baca mesti ghairah, tajuk apa nih ? Memang tajuk dia sebenarnya nak bagi tips kat awek awek luar sana ye. Apa

Jus Untuk Tingkatkan Metabolisme

Menurut Pusat Perubatan Universiti Maryland, metabolisme adalah keupayaan tubuh untuk menukar nutrien daripada makanan dan minuman yang anda makan menjadi tenaga. Tenaga ini mendorong fungsi

Cara Elak Kencing Manis

Kencing manisadalah masalah besar. Ia adalah sangat penting untuk membuat pencegahan diabetes keutamaan sekiranya anda pada peningkatan risiko diabetes, sebagai contoh, jika anda mempunyai berat

Testimonial AJHT Shaklee

Dah lama tak dengar cerita pasal AJHT ini, biasalah bulan ni orang sibuk promote pasal vitamin C, vitamin E, dan bebaru ini ialah kolagen. Memang

Apa Itu Buasir ?

Buasir (piles) ialah sejenis urat simpul (vena varikos) yang berlaku di bahagian dubur, dan ia boleh menyebabkan kesakitan. Terdapat beberapa salur darah lembut di dalam

6 Sebab Popular Suami Curang

Banyak sebab suami curang, ada yang disebabkan suami itu sendiri, atau isteri dia boleh menyebabkan suami curang. Ada juga disebabkan oleh orang ketiga, keempat kelima

Rahsia Awet Muda Ziana Zain

Terkenal dengan lagu Anggapanmu, Madah Berhelah, wanita berusia 40an ini masih kelihatan sangat jelita dan awet muda. Diusia sebegitu, Ziana Zain masih cantik menarik seperti

Close Menu