Kebaikan Vitamin C Shaklee

Cerita pasal vitain C ni, memang semua orang tahu, suatu ketika dulu, vitamin C shaklee pernah jadi hot, ada satu ketika Shaklee terpaksa stop sekejap

Nilai Kalori Dalam Kuih Tradisional

Alhamdulillah, hari ini saya dapat info dari abam naja kita yang rajin share info yang best pasal kalori ini. Hoo, kali ini kita tengok sikit

Dulu Jeans Saiz 36..Now Saiz 32

Pernah tak mengalami masalah sukar menyarung kembali jeans lama. Mesti stress kan. Terpaksa beli jeans baru ke ? atau kita adjust berat badan kita. Lagi

Ubat Untuk Mak Sakit Sendi ?

Mak sy berumur 63 tahun skrg. aktiviti mak pg2 skrg ni berbasikal. sy juga mcm xpercaya bile sy selisih dengan emak sedang berbasikal keliling kampung

Cara Mengawal Kolesterol

Salam sejahtera semua, hari ini, jom kita tengok macam mana nak kawal kolesterol dalam badan. Hmm, ada magik ke ? Sebenarnya nak kawal kolestrol kena

3 Fakta Menarik Tentang Kolagen

Kolagen memang terbukti berkesan, nak kembalikan muka yang nampak macam dah tua, jadi cantik dan muda kembali, termasuklah cikgu Sue kat melaka sana, anak 5

Fungsi ZINK Yang Ramai Tak Tahu

Hahaha, ramai tak tahu, sebenarnya banyak faedah zink ni, hooo, biasalah, bunyi dia agak low profile, apadah makan zink, macam atap zink je, hahaha, itulah

15 Fungsi Kolagen Untuk Manusia

Korang tahu tak, masa kita kecil, sebenarnya badan kita ini kan comel lotey gitu, gebu tembam, ramai makcik makcik suka picit pipi kita, cium bulat

12 Tanda-tanda Kehilangan Kolagen

Jmm baca beberapa sebab kolagen dalam badan hilang, sebab tu kena jaga makan, bila hilang kolagen, badan memang lemah semacam, jom baca tengok ada tak

Close Menu