BONUS SHAKLEE – Berapa Sebenarnya Income Sebulan SID SHAKLEE ?

bonus shaklee.jpg

Kalau tengok gambar kat atas, mak ai sebenarnya bonus shaklee unlimited, pernah tercatat sejarah seorang master boleh cecah 7 angka sebulan. Tapi nak dapat bonus macam ni senang ke ? Baca nasihat kat bawah nih, untuk semua dan untuk kami sendiri juga !!!!

Berapa Bonus Shaklee Beri?

Ramai org tak tau berapa bonus Shaklee… termasuk SID pun… percaya tak ada SID tanya saya “Bonus Master berapa? RM3000 ada?” 😂 kalau 3000 je baik saya tak payah berhenti kerja Petronas… baik laa kerja je, lg banyak dpt. hehe.

Ni adalah bonus seorang master coordinator masa beliau mula2 naik rank Master 5 tahun lepas.

Bonus berapa lama ni? Setahun ke? SEBULAN ye, SEBULAN.

Bayangkan kalau masuk jumlah segini tiap2 bulan dalam akaun u… suka tak? Tak terjangkau kan? 8000 pun rasa banyak dah.

Dalam shaklee ni bonus nya UNLIMITED. Nak berapa? Target & usaha sungguh2 jgn bg alasan.

Saya tau ramai yg berimpian nak bonus banyak2, nak naik master… tp masih terkapai2 tak tahu apa nak buat.

U kena manage everything dari awal. Konsisten dgn Master Ceklist, buat yg wajib u buat. Kalau Master ceklist pun u takleh nak konsisten, macamana Allah nak bagi u handle duit banyak2? Duit banyak ni amanah tau.

Ada orang gaji 5000 pun tak pandai urus. Duit asyik habis. Macamana Allah nak beri 10,000? Kalau dapat 50,000 pun habis gitu jugak.

Oleh itu start lah urus kewangan. Urus diri urus bisnes u. Kalau nak buat sharing pun u kena diingatkan, diberi idea, disuruh, dipaksa… macamana Allah nak beri u uruskan satu empayar? Diri u pun tak terurus, nak urus team bianes yg besar?

So urus diri u & bisnes u. Naik rank satu persatu. Besarkan GUV. Buat sharing & buat EXTRA bukan cukup2 je. Nak duit banyak2 tp usaha banyak diskaun, mana bole kan…

Kalau u nak duit banyak, u kena buktikan pd Allah u mampu nak uruskannya.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?