Borang Daftar Ahli Shaklee Secara ONLINE

Borang Daftar Ahli Shaklee Secara ONLINE

Borang Daftar Ahli Shaklee. terus Daftar Secara ONLINE.

isi borang di bawah untuk mendaftar dan menikmati harga discount dari 15 hingga 20 peratus.

Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan hanya isi segala maklumat anda di bawah.

Keistimewaan Daftar Menjadi ahli Shaklee 

Best ke jadi ahli ni? Ye saya sendiri telah menjadi ahli Shaklee sejak 2011. dan saya hanya pengguna sahaja tau selama setahun lebih. sebelum buat keputusan untuk serius buat business Shaklee

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee adalah

  1. Mendapat penjimatan harga lebih murah 15% – 20% tau ..min beza harga ahli dengan harga retail RM10 sehingga RM100. Bestkan jadi ahli
  2.  Beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus dari Shaklee. Tak percaya?
  3. Berpeluang untuk join aktiviti Shaklee yang BEST. Contoh macam Karnival. Boleh check kesihatan olej Pakar ( FREE je tau) dan boleh menang lucky draw. hadiah BEST BEST

Jadi ahli makan sendiri tetiba dapat cash back RM40. Siapa nak bagikan. Bukan kena buat business pun.

Jika ada sebarang permasalahan tentang proses mengisi borang, sila hubungi saya Ainul 013-3612717.

Kami akan membantu anda untuk mendapatkan keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan mudah.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Close Menu