BOSAN LEPAS SPM ? Jom Buat Business Shaklee Online

BOSAN LEPAS SPM ? Jom Buat Business Shaklee Online

Memang bosan,  ye saya dulu pun bosan lepas SPM, tahu tak sebab apa ? Sebab tak tahu nak buat apa, akhirnya buat aktivit tak berfaedah, kalau berfaedah pergi masjid belajar tafsir quran memang hebat. Ada juga yang dah pandai buat duit, ada yang perabis duit, dan macam macam manusia lagi buatkan budak SPM bosan masa nak tunggur keputusan SPM.

Bosan Lepas SPM ?

Kalau rasa suka kepada bidang sains kesihatan dan sayangkan keluarga, jom kita jual shaklee. Shaklee ni MLM, ye multi level marketing. korang dengar mesti lagi pelik, sebab korang mesti dah dengar MLM ni kena modal besar. Kurang kurang RM 3000, lepas tuh belum lagi pakej itu dan ini dan macam macam lagi jenis haram jadah pelaburan yang korang dengar. Tapi sebenarnya boleh bebaskan korang dari hutang besar.

Yuran Penyertaan Rendah

Dengan yuran rendah, anda dah boleh join shaklee, lepas tuh, dah boleh buat terus business nih, gunakan platform online. Lagi bestnya, anda diberikan tools tools khas, page likers tinggi untuk buat marketing anda tuh. Hhaaaha, memang best, kalau sekadar layan lawak kat fb, video viral, IIUM confesion, belum tentu dapat duit. Tapi kalau promote produk shaklee, ada harapan dapat duit.  Kalau minat call kami cepat cepat 0133612717. Jom kita buat MLM shaklee yang sangat bagus ini.

Kenapa Kena Business Shaklee ?

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.