Business Shaklee – Elakkan Duit Gaji Habis Bayar Hutang

Business Shaklee – Elakkan Duit Gaji Habis Bayar Hutang

MLM vs SHAKLEE – 4 VIDEO WAJIB YANG KORANG KENA TENGOK

Tak habis habis habis dengan isu produk shaklee tak selamat, penipu, supplement MLM, hutang buat MLM dan macam macam lagi. Sampai semua mlm kena pukul rata, supplement pun kena pukul rata. Tapi sebenarnya, bukan macam tuh. Meh lah abang joe terangkan satu persatu, berpandukan video di bawah.

 

VIDEO 1. MLM HARAM JADAH

Ye, semua yang pengamal MLM haram jadah pernah dengar istilah nih. Zaman aku buat mlm burung merah, kena loan sampai 20k, ye lakonan aku dalam video nih, memang ada cerita benarnya. Itu semua sebab upline pandai mengular belit aku dan wife Ainul Mustafa suatu ketika dulu. Produk habis jual, tapi nak convice orang suruh labur rm 20k semata mata nak naik pangkat cepat, habis pening kepala aku.

Tapi the real MLM sebenarnya , atau direct selling ialah membantu orang yang tiada modal besar untuk dapat income besar, ataupun duit poket, dengan hanya bayar yuran pendaftaran, tak sampai RM 100 pun.

Paling best, kalau syarikat tuh betul betul berdaftar bawah Akta Jualan Langsung, kau boleh pulangkan stok yang kau beli tuh, dan resign. Ye , setakat ni SHAKLEE MALAYSIA ada polisi pemulangan barang.

Lagi satulah, aku dok dengar MLM nih downline kerja kayakan upline tuh memang group haram jadah. The real MLM sebenarya.

“UPLINE KERJA UNTUK DOWNLINE !!!”

Sebab upline kalau tak ajar downline, macam mana downline nak berjaya buat sales. Tak caye upline banyak berkorban ? Cuba baca entry Zainul Anuar yang nih.

http://ireach.my/ireach-orlando-tour/

kau bayangkan mamat nih dengan bini dia Lyna Noh, sanggup cancel tiket flight cuti diorang sebab downline diorang request buat kelas untuk kitorang geng iReach kekal momentum dan semangat untuk buat sales. Lepas tuh kitorang nih kalau berjaya, dapat reward macam macam dari upline, pergi duduk hotel mewah kat The St. Regis Kuala Lumpur, hoo, ye memang terbaik

sorang lagi upline paling dekat dengan kitorang Hadhatina Mkb dan Mohd Kamarul Baharin, tak pernah kering idea untuk anjurkan program terbaik untuk kitorang, palik dekat STB2018 nih, semuanya upline kena fikir dan keluarkan duit, untuk kami team supermom kekal berukhwah , momentum dan berjaya dunia akhirat.

Lagi satu, dalam MLM shaklee, downline boleh potong pangkat upline, tak caya tanyalah geng geng shaklee otai di luar sana, ini semua tak tipu, hahaha.

VIDEO 2 – LANDMARK STUDY SHAKLEE

Satu lagi persoalan yang orang kata, produk supplement MLM ni semuanya penipu, sebab nak cari kaya je. Hahhaha, ok takpa. Kau kena tengok di bawah pasal landmark study.

https://dietdietsihat.com/roger-barnett/

Ye kajian pasal landmak study ni antara bukti bos shaklee Roger Barnett nak orang tahu produk ni selamat untuk long term. Ye, kalau tengok pun, orang yang dah makan shaklee nih, macam haji Roslan Ghazali, takde masalah pun, malah makin sihat. Lagi lagi pasal ujian kesihatan yang dibuat oleh kak kep Hasliana Md Saad, tunjukkan buah pinggang semua ok. Kalau ada orang kata makan shaklee boleh rosakkan buah pinggang, kena tunjukkan buktilah, bukan cakap kosong kat facebook.

Dan juga shaklee ialah satu company yang pentingkan cara dan matlamat. Kena buat benda yang betul, tak boleh rosakkan alam sekitar, tak boleh tipu data. Lagi lagi pasal produk terbaru mereka YOUTH, semuanya buat kajian tak guna model, tapi guna orang biasa yang start dari umur muda sampailah yang tua. Orang biasa je join, bukan yang kulit dah cantik model, yang boleh edit photoshop.

VIDEO 3 – kENAPA RAMAI JE KECUNDANG BUAT SHAKLEE ?

Ye betul, macam aku cakap point no 1 di atas, UPLINE kitorang ni memang kerja untuk kitorang. diorang nih yang nak tengok kitorang sukses, diorang nih yang siang malam fikir, apa fokus terbaik untuk kitorang berjaya. Diorang ni yang selalu fikir dan tegur kalau kitorang dah start melampau batas dan langgar pnr shaklee. Tapi ada je yang tak berjaya. KEnapa ? Saya suka jawapan idola master Fahmy Shuhaimi dan Adilah Manaf Celikvitamin :

“KITA BELUM BERSEDIA NAK JADI BERJAYA”

Ye, ini kami pun akui, kami belum master lagi, tapi semuany ada sebab, kami belum bersedia untuk berjaya lagi. Sebab tuh ada je downline, yang belah, buat sikit, tak dapat sales, terus jump buat business lain. Itu bukan lagi salah upline, tapi salah diri sendiri yang tak mantapkan ilmu untuk berjaya.

Bukan tuh sahaja , ada yang dah master pun boleh berlari tersasar buat business lain, sebab baru jatuh sales sikit dan mula meroyan dan salahkan produk shaklee. Tapi sebenarnya diri tuh tak bersedia untuk terima hakikat yang kita belum bersedia untuk terima kejayaan yang Allah nak bagi. Ingat surah al baqarah 2:286, allah akan bagi apa yang kau mampu hadapi. Jadi, kalau nak berjaya, mestilah kena siapkan diri untuk berjaya, sebab kalau tak, setinggi mana pun kita boleh duduk, kita akan mudah jatuh sebab tak bersedia dengan ilmu di dada.

VIDEO 4 – KEBAHAGIAN BERSAMA ORANG TERSAYANG ADALAH MATLAMAT BUSINESS SHAKLEE

Kalau nak cerita pasal duit dan pangkat, ia , memang betul,kitorang buat shaklee sebab nak hidup, semua. tapi cara dapat duit tuh lagi penting. KEbahagian untuk bersama orang tersayang tuh lagi bermakna. Sebabnya produk shaklee ni banyak dah bantu orang yang tiada harapan nak hidup, tapi akhirnya shaklee berjaya kembalikan kesihatan diorang, dan diorang ni anak beranak hidup sihat dan ceria.

Kisah master daniel loo nih buatkan Adibah noor mengakui, keluarga MLM shaklee bukan semata nak dapat duit banyak. tapi dari mulut dia sendiri, kita buat shaklee untuk bersama orang tersayang, nak tengok orang yang kita sayang sihat, bahagia, ada masa lebih untuk family tersayang.

Nak kaya, korang boleh buat macam macam kerja, sebab biar berapa pun yang kita dapat, kalau buat dengan cara yang tak betul, cara yang kita tak suka, kita pun tak rasa gembira, tak berkat hidup. Jadi buat mlm shaklee nih, dengan cara yang bukan haram jadah, jual ikut harga retail, tak tipu orang, itulah kemanisan dan keberkatan, walaupun ada satu masa kau akan stress menangis merasai setiap kesusahan dan cabaran yang mendatang.

KESIMPULAN

So kalau rasa nak cari business yang betul, buatlah kajian dulu, tak wajib pun join MLM shaklee nih, sebab aku pun akui, ada juga yang buat style haram jadah dalam shaklee nih. Lagi satu produk shaklee bukan yang biasa biasa pukul rata. Ianya berdasarkan sains, dan kajian.

Tepuk dada tanya selera. Tak suka takpa, janji kita semua kerja buatlah dengan ikhlas, enjoy , kerja halal dan rasai keberkatan, walaupun sebesar mana pun income yang kita dapat. hari tetiba pulak nak join buat task tsunami shaklee.

video ni kredit kepada owner video nih, lagi lagi abam Munzir Rahim yang komited buat video ireach yang best
Alhamdulillah, masuk je hari ini, business shaklee makin maju dan makin mantop. Memang terbaik, sambil dapat menolong ramai orang di luar sana untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik, dan jugak paling best, kalau rajin boleh dapat extra income . Best kan kalau duit gaji tak sentuh langsung ? Bayangkan semua bil hutang piutang korang boleh setel dengan duit Shaklee best kan ?

Korang semua pemalu ke ? ke memang korang jenis tak malu ? malu ni biasalah, sifat orang beriman. Jangan malu tak kena tempat sudahlah ye. Zaman penuh pancaroba dan fitnah nih, ramai nak buat side income, nak cari duit extra, nak tolong keluarga dan macam macam lagi.

Persepsi malu ni sukar, kita tak biasa, nak bercakap dengan orang bila nak buat urusan jual beli. Kalau kena jumpa, lagilah malu. Tak biasa, takut salah cakap, dan macam-macam lagi. Macam mana nak atasi perasaan malu nih ? takpalah, korang tengok video geng ireach dulu nih.

Jadi nak buat business ni, kalau rasa malu, mulakan dengan senyap-senyap, buat online paling senang. Lagipun buat business ni mudah, duduk di rumah pun dah boleh jana sampai 4,5, malah ada yang jadi jutawan kerana business online. Jadi peluang dah ada, tinggal kita je , sama ada nak buat atau nak lepaskan peluang terlampau banyak dalam dunia nih. Admin satu je, nak buat business ni nak bebaskan diri dari hutang. hehehe. Kalau rasa nak join jadi pengedar vivix seperti kami, hubungi kami dibawah. Nak best lagi jom baca artikel lain pulak

Rami yang tahu akan kepentingan side income malah ramai juga yang tak ambil kisah.

Tak penting pun side income.ye betul tak penting pun kan.

Focus pada kerja yang ada sudah.

Tapi pernah tak anda mengalami kekangan kewangan di tengah bulan?

nak balik kampung sampai kena berhutang atau duit belanja cukup-cukup..atau tiada saving langsung…

Kenapa Perlu Ada SAVINGS ?

Menurut pakar kewangan 20% dari gaji adalah untuk saving. 80% lagi baru untuk bayar hutang, bayar bil dan lain-lain.

Berapa saving anda? cukup atau lebih 20% tak???

kenapa perlu saving?? Simpanan untuk masa depan, untuk masa kecemasan dan untuk anak-anak belajar, kahwin.

Lambat lagi anak nak kahwin?

kalau bukan sekarang menyimpan agak-agak nanti nak guna kahwin anak boleh ke dengan segera dapat duit?

jangan la pula pinjam Along ye.

contoh: Anda menyimpan RM100 setiap bulan. 1 tahun = 12bulan, jadi RM100x12bulan= RM1200. kalau 20tahun , RM1200x20= RM24000 .. banyak ke untuk 20 tahun akan datang ?

semuanya terpulang pada anda sama ada anda fikir ianya perlu atau tidak.

Jika gaji anda RM3000 & side income RM500 sebulan pun, at least side income tu boleh simpan kan 🙂

Mengejar duit?? tak kejar tapi zaman sekarang semua kena ada duit.

nak masuk tandas pun kena bayar kan.

Side income yang boleh dilakukan

  1. cikgu tuition
  2. Jual nasi lemak
  3. buat cupcakes/ cakes/chocolate
  4. menjahit
  5. menulis novel / skrip
  6. MLM

Hanya cadangan saya sahaja…. tepuk dada tanya selera anda 🙂

Kerja Dari Rumah

yang best sekarang kita boleh home from home je. tak perlu buka kedai, buat loan. hanya sedikit modal, internet dan boleh buat biz.
Apa jua yang anda lakukan, lakukan la dengan sehabis baik. Jangan takut untuk mencuba & gagal kerana pengalaman itu tak boleh dijual beli.
Semoga berjaya
Peluang Business Untuk Engineer Yang Sibuk Dan Boleh Tambah Income Sama gaji dengan Engineer

Peluang Business Untuk Engineer Yang Sibuk Dan Boleh Tambah Income Sama gaji dengan Engineer

Kerjaya sebagai engineer sangat menyeronokkan, mencabar. Pengalaman 7 tahun bekerja sebagi projek engineer di sebuah syarikat GLC banyak meninggalkan kenangan manis, pengalaman hidup yang tidak boleh dilupakan. Engineer ada peluang business ?

kerjaya yang mencabar, banyak perlu ke tapak tapak projek dan sebagai wanita terutama yang sudah berkahwin , ianya akan menjadi lebih mencabar apabila selalu terpaksa tinggalkan anak anak.

Betul ke Gaji Engineer ni Besar?

Jika anda adalah engineer O&G mugkin gaji anda besar. Bagaimana dengan engineer sektor lain? gaji besar atau tidak ianya subjektif. makin besar income makin besar kehendak, hutang , keinginan kita.

Kehidupan di bandar juga sedikit sebanyak menghantui kita. Sewa atau bayaran bulanan rumah majoriti 4 angka, bayar bulan kereta juga 4 angka, tol minyak, parking. Campur tolak bahagi baki untuk simpanan, bagi ibu bapa , kecemasan.. adoii berapa je la tinggal.

Peluang Business Untuk Engineer Yang Sibuk Dan Boleh Tambah Income Sama gaji dengan Engineer

kesibukkan bekerja bukan penghalang untuk seorang engineer juga buat part time business. malah engineer lah golongan paling cemerlang dalam business walaupun sibuk bekerja.

Peluang Business Bersama Ainul Mustafa, Engineer dan kini bertukar Career Menjadi Usahawan Berjaya

Saya bangga menjadi seorang suri rumah dan pada masa yang sama saya bekerja dari rumah. Saya pernah bekerja 7 tahun di GLC Company sebagai seorang Jurutera .inilah peluang business terbaik.

Jarak antara rumah dengan pejabat agak jauh. Takde la jauh sangat cuma di KL ni traffic jam bila teruk perjalanan 20minit boleh jadi 2jam. Ye saya sendiri pernah stuck di jalan raya selama 2 jam. Setiap pagi perlu keluar 6.30pagi baru boleh sampai ke office sebelum jam 8.30 pagi dan sampai balik rumah jam 8malam. Bila ada meeting sampai jam 10-11 malam. Itu kehidupan yang saya mahu 20 tahun lagi ? saya tiada pilihan sebab saya ada banyak hutang. Husband saya masih belajar PHD.

Kerja sebagai  engineer memerlukan saya ke site, tapak projek selalu. Selalunya di luar KL. dan ianya mengambil masa kadang kadang seminggu. kesian Arreessa selalu kena tinggal. Kadang kadang terpaksa bawa bersama sebab saya menyusukan dia. stok ebm sayang nak guna takut tak cukup masa pergi kerja.

Kerja engineer orang dengar macam best, gaji besar. Sebenarnya tidak pun. Hidup di KL bukan mudah. Rumah perlu dibayar RM1500 ( saya beli rumah ini pada 2009 ) , parking di office sekali masuk sahaja RM7 , sekali makan RM10 ( breakfast, lunch selalu dalam RM20 sehari ) , tol ke office sehari dalam RM2.20 sehari , minyak kereta

Boleh dikatakan perbelanjaan sehari RM50. Belum masuk nursery anak, perbelanjaan rumah, bayar hutang sana sini. Belum masuk gaji seterusnya sudah mengeluh bila gaji nak masuk. Nak bagi mak ayah pun berkira kira. nak bayar zakat pun nak paling min 0.25%

Zaman sekarang kita perlu ada extra income. suka atau tidak , pandai ke tak kita kena buat. kalau kita rasa kita nak menikmati kehidupan, beri mak ayah lebih, zakat lebih

Bermula dengan vitamin Lecithin, saya akhirnya menjadi ahli Shaklee. Ahli makan sendiri je tau. Saya taknak buat business Shaklee pun sebab saya takut jadi macam kes MLM yang saya pernah join dulu. Labur puluh ribu lepas tu kena cari orang labur lagi puluh ribu. Maybe salah saya tak ikut cakap upline buat betul betul. Akhirnya saya keluar dari MLM itu.

Bila makan Shaklee ni, saya rasa shaklee effect nya. Boleh baca kisah saya, lecithin dan turun 4kg seminggu

Bila makan start berkongsi di blog. Tak sangka ramai kawan kawan di blog order. dan itu la titik tolak permulaan kerjaya baru saya di Shaklee. Hasil sharing di blog saya berjaya mendapat income dari Shaklee RM800++ . Itu la permulaan saya serius buat Shaklee. Dan sebulan saya serius saya berjaya mendapat 4 angka dengan Shaklee

Setahun lebih saya pulun buat Shaklee betul betul dan ianya tidak mengganggu saya walaupun saya buat ianya secara part time sahaja. Business Shaklee yang sangat sesuai untuk mereka yang ingin buat ianya sebagai extra income

Pada 1 Jan 2014, Alhamdulillah saya membuat keputusan untuk resign sebagai engineer dan focus pada business Shaklee saya.  Alhamdulillah masa saya resign income Shaklee saya sudah mencecah 5 angka. 3 kali ganda dari gaji enginner tau. Kalau nak income macam tu di office maybe kena tunggu umur pun 40an. Bila serius buat business sebelum 30 tahun saya sudah rasa

Yang saya nak tekankan di sini, bukan income sangat pun menjadi motivasi untuk saya buat Shaklee.

peluang business

5 Tahun dalam Business ini dan Ainul yakin business Shaklee paling mudah dan tidak memerlukan modal yang besar. Sangat sesuai untuk mereka yang ingin tambah pendapatan tetapi tiada modal.

Product Shaklee yang sesuai untuk semua golongan. Dari anak dalam rahim sehingga warga tua.

Anda berminat untuk jadi Pengedar VIVIX seperti saya

 

Untitled

 

17757512_10155177907012838_3826768546895843879_n

 

berjaya jual 50 botol vivix dalam masa 1bulan. 1 botol vivix untung runcit RM100. Kalau 50 botol? itu baru sahaja untung runcit…belum masuk bonus bonus lain yang company akan bagi.

Special untuk yang mendaftar dengan saya

Personal coaching bagaimana saya menjual menggunakan medium blog sehingga artikel blog viral dan sms masuk tanpa henti untuk membeli

Takkan nak stuck dengan gaji enginner yang mungkin setahun sekali nak naik pun susah. Dengan business setiap bulan increment boleh naik 4 angka.

Jadi tunggu apa lagi? Hubungi saya jika anda adalah engineer hebat dan sertai kami

ADA MASA KE NAK BUAT BUSINESS SHAKLEE ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

BOLEH PERCAYA KE ?

Hahhaha, oklah, nak menampakkan business Shaklee nih sangat best, banyak je testimonial kat luar sana tuh, tapi yang aku nak tunjuk ni sangat sangat lah special, sebab budak nih, comel sangat , dan sangat best buat shaklee betul-betul. Hooo, tak caye ? jemputlah tengok jap kat bawah nih !!!

Bonus Untuk Korang Kalau Join Sekarang

Hahahha, ni semua ayat power nak kena cakap ada bonus ? Ye kalau join bawah team aku nih, adalah beberapa bonus yang boleh korang gunakan untuk mantapkan teknik marketing korang tuh. Banyak benda yang team lain takda , tapi team aku ada, antaranya ialah

  1. VIDEO SHAKLEE EFFECT – benda ni public je, semua orang pun boleh guna, tapi korang tahu tak cerita disebalik video tuh ? Ye cerita penerangan video tuh, semuanya ada dalam group rahsia kitorang, teknik yang betul nak guna video tuh pun ada caranya, tak boleh guna sebarangan, takut tak jadi marketing tuh.
  2. BUKU CERITA SHAKLEE SUPERMOM – buku ni special woo, dahlah cantik, printing berkualiti, dan sangat terhad, hanya untuk team aku je, hahaha, buku ni korang boleh bawak balik kampung cerita kat awek korang, pakcik makcik, sebagai bantuan korang buat business online, gunakan buku nih untuk kasi tarikan yang lebih kuat lagi. Paling senang, boleh letak kat ofis korang yang banyak poster motor artis korea seksi.
  3. PAGE DIET DIET SIHAT – ni punya page banyak like punya, korang boleh upkan promosi shaklee kat situ, banyak orang tengok page korang, sambil boleh upkan link blog, dan gandakan sales korang kat page banyak LIKE macam nih, bonus tambahanlah.

kelebihan join business shaklee

Memang mudah nak buat business kat luar tuh, macam -macam ada, tapi yang ni, sangat  best, dengan latar belakang company,  produk dia, dan family shaklee kami sendiri memangg best, tak pernah jemu nak bantu kami. Korang rasa ada masalah tak nak bayar bil rumah air api semua ? Rasa-rasa nak buat duit extra tak ? Kalau nak, why not join kitorang !!!! Nak lagi best, contact terus wife aku kat bawah nih. Ok bye.

Harga minyak makin naik setiap minggu, harga barang pun naik, nak beli rumah harga rumah berjuta juta..gaji tak naik naik. kalau naik pun puluh ringgit ajee. itu pun setahun sekali. Adoiii mampu ke nak ada saving? mampu ke nak simpan di hari tua, mampu ke nak settlekan hutang sebelum mati?  nak tahu cara Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari. Jom sertai saya dan saya akan bimbing anda jana pendapatan 4-5 angka sebulan. entah entah boleh lebih dari gaji hakiki. Saya dah buat & dapat sampai resign sebagai engineer lagi.

Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

 

ini bukti salah seorang anak didik saya yang baru 11 hari ni bulan December dah berjaya skor 4 angka. Duit ni boleh buat simpanan, buat buat beli barang persiapan anak anak sekolah, boleh buat p melancong sana sini. Kalau dia boleh anda juga boleh. Nak ke tak ajeeee

 

Cara nak dapat Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

 

Ini bukan skim cepat kaya ye. Goyang kaki malas keje harap duit jatuh dari langit. Siapa malas usaha jangan mimpi la ye nak duit datang. Semuanya datang dengan usaha. Usaha rajin banyak insyaALLAH dapat banyak. Sikit usaha rajin sikit.. dapat sikit jangan la bising ye.  9 per 10 rezeki dari berniaga maka 9 per 10 juga usaha kita

  1. Ini business Shaklee. Jadi anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee di bawah Diet Diet Sihat  .   Selepas mendaftar dibawah kami, anda boleh mendapat bimbingan kami A to Z. Kelas, coaching akan diberikan.
  2. Tak tahu berniaga? kami akan bantu. Kami juga bukan berlatar belakangkan jurusan perniagaan, keluarga berniaga. Kami berdua background engineering. kami explore sendiri cara yang sesuai dan telah membantu ramai yang berjaya dengan Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

 

Apa Yang BEST Buat business ni Selain Dapat Income?

 

Selain dapat income yang unlimited, business ini juga akan beri anugerah atas usaha anda. Akan diadakan majlis special di hotel meraikan anda. Dalam business takde istilah kita buat keje bos yang dapat anugerah. kita buat kita dapat

 

Melancong percuma di luar negara

dah la dapat duit 4-5 angka. dapat pulak melancong free. hadiah atas usaha anda yang bekerja kuat . setiap tahun ada 2 kali melancong free. bukan sehari dua je tau. seminggu tau. semuanya free. bawa diri je.

 

Kami di disneyland california. Masuk FREE !!

 

Dapat ke NASA di Orlando tauuu

 

Naik Cruise Libra

 

Ke Jepun

 

 

Berminat nak sertai kami di Diet Diet Sihat? Bagaimana Cara nya?

 

Saya nak daftar ahli Shaklee bersama group DietDietSihat hari ini juga!

 

Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan kami.

Berikut ada 2 pilihan cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami :

  1. Isi borang Daftar ahli Shaklee > Borang Pendaftaran Ahli Shaklee
  2.  SMS atau Whatsapp ” DAFTAR AHLI ” ke 013-3612717

 

daftar ahli shaklee

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
WhatsApp chat Nak Order Shaklee ?