BUSINESS SHAKLEE – Lebih Masa, Boleh Setelkan Hutang, Melancong Percuma

diet diet sihat pengedar shaklee shah alam

ADA MASA KE NAK BUAT BUSINESS SHAKLEE ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

BOLEH PERCAYA KE ?

Hahhaha, oklah, nak menampakkan business Shaklee nih sangat best, banyak je testimonial kat luar sana tuh, tapi yang aku nak tunjuk ni sangat sangat lah special, sebab budak nih, comel sangat , dan sangat best buat shaklee betul-betul. Hooo, tak caye ? jemputlah tengok jap kat bawah nih !!!

Bonus Untuk Korang Kalau Join Sekarang

Hahahha, ni semua ayat power nak kena cakap ada bonus ? Ye kalau join bawah team aku nih, adalah beberapa bonus yang boleh korang gunakan untuk mantapkan teknik marketing korang tuh. Banyak benda yang team lain takda , tapi team aku ada, antaranya ialah

  1. VIDEO SHAKLEE EFFECT – benda ni public je, semua orang pun boleh guna, tapi korang tahu tak cerita disebalik video tuh ? Ye cerita penerangan video tuh, semuanya ada dalam group rahsia kitorang, teknik yang betul nak guna video tuh pun ada caranya, tak boleh guna sebarangan, takut tak jadi marketing tuh.
  2. BUKU CERITA SHAKLEE SUPERMOM – buku ni special woo, dahlah cantik, printing berkualiti, dan sangat terhad, hanya untuk team aku je, hahaha, buku ni korang boleh bawak balik kampung cerita kat awek korang, pakcik makcik, sebagai bantuan korang buat business online, gunakan buku nih untuk kasi tarikan yang lebih kuat lagi. Paling senang, boleh letak kat ofis korang yang banyak poster motor artis korea seksi.
  3. PAGE DIET DIET SIHAT – ni punya page banyak like punya, korang boleh upkan promosi shaklee kat situ, banyak orang tengok page korang, sambil boleh upkan link blog, dan gandakan sales korang kat page banyak LIKE macam nih, bonus tambahanlah.

kelebihan join business shaklee

Memang mudah nak buat business kat luar tuh, macam -macam ada, tapi yang ni, sangat  best, dengan latar belakang company,  produk dia, dan family shaklee kami sendiri memangg best, tak pernah jemu nak bantu kami. Korang rasa ada masalah tak nak bayar bil rumah air api semua ? Rasa-rasa nak buat duit extra tak ? Kalau nak, why not join kitorang !!!! Nak lagi best, contact terus wife aku kat bawah nih. Ok bye.

Harga minyak makin naik setiap minggu, harga barang pun naik, nak beli rumah harga rumah berjuta juta..gaji tak naik naik. kalau naik pun puluh ringgit ajee. itu pun setahun sekali. Adoiii mampu ke nak ada saving? mampu ke nak simpan di hari tua, mampu ke nak settlekan hutang sebelum mati?  nak tahu cara Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari. Jom sertai saya dan saya akan bimbing anda jana pendapatan 4-5 angka sebulan. entah entah boleh lebih dari gaji hakiki. Saya dah buat & dapat sampai resign sebagai engineer lagi.

Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

ini bukti salah seorang anak didik saya yang baru 11 hari ni bulan December dah berjaya skor 4 angka. Duit ni boleh buat simpanan, buat buat beli barang persiapan anak anak sekolah, boleh buat p melancong sana sini. Kalau dia boleh anda juga boleh. Nak ke tak ajeeee

Cara nak dapat Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

Ini bukan skim cepat kaya ye. Goyang kaki malas keje harap duit jatuh dari langit. Siapa malas usaha jangan mimpi la ye nak duit datang. Semuanya datang dengan usaha. Usaha rajin banyak insyaALLAH dapat banyak. Sikit usaha rajin sikit.. dapat sikit jangan la bising ye.  9 per 10 rezeki dari berniaga maka 9 per 10 juga usaha kita

  1. Ini business Shaklee. Jadi anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee di bawah Diet Diet Sihat  .   Selepas mendaftar dibawah kami, anda boleh mendapat bimbingan kami A to Z. Kelas, coaching akan diberikan.
  2. Tak tahu berniaga? kami akan bantu. Kami juga bukan berlatar belakangkan jurusan perniagaan, keluarga berniaga. Kami berdua background engineering. kami explore sendiri cara yang sesuai dan telah membantu ramai yang berjaya dengan Business Online Income 4 Angka Dalam Masa 11 hari

Apa Yang BEST Buat business ni Selain Dapat Income?

Selain dapat income yang unlimited, business ini juga akan beri anugerah atas usaha anda. Akan diadakan majlis special di hotel meraikan anda. Dalam business takde istilah kita buat keje bos yang dapat anugerah. kita buat kita dapat

Melancong percuma di luar negara

dah la dapat duit 4-5 angka. dapat pulak melancong free. hadiah atas usaha anda yang bekerja kuat . setiap tahun ada 2 kali melancong free. bukan sehari dua je tau. seminggu tau. semuanya free. bawa diri je.

Kami di disneyland california. Masuk FREE !!
Dapat ke NASA di Orlando tauuu
Naik Cruise Libra
Ke Jepun

Anda Berpeluang menjana pendapat 4-6 angka
* untung runcit + bonus + rebate setiap bulan
* Penganugerahan pangkat & pelbagai award
* Berpeluang melancong ke luar negara pakej VIP 2x setahun secara PERCUMA
* Car bonus. min extra cash rm500 to unlimited.
* Pelbagai bonus dan insentif menarik
* Free online coaching
* Free ilmu social media
* Guided from proven success mentor

permintaan orang orang Sarawak yang tingi. ini baru sikit. jadi tak rugi tau jadi agen kami di Sarawak

Betul ke boleh dapat income dengan jadi agen dietdietsihat?

dalam business ini berapa income yang anda mahu, anda yang tentukan. Usaha & anda dapat. Tak kira buat part time atau full time

bonus part time seorang Doktor

Baca di sini kenapa BEST mendaftar Shaklee Dengan kami >> DAFTAR SHAKLEE DENGAN KAMI

tak tahu berniaga, marketing kami akan bantu. Boleh buat offline, online apa sahaja medium yang anda suka.  Kami juga akan ke Sarawak untuk bimbing anda. Jangan risau ok.

  1. Product yang sentiasa ada permintaan.
  2. Product dari kanak kanak sehingga warga emas
  3. Sentiasa ada repeat order
  4. Ada research , klinikal test
  5. 100% semulajadi, selamat &berkesan

Agen Di Sarawak Diperlukan Segera. Hubungi Kami SEKARANG !

Agen Di Sarawak Diperlukan Segera. Hubungi Kami SEKARANG ! Jangan lepaskan peluang BEST ini.  Boleh buat part time atau full time dan kami akan sentiasa bantu anda.

Agen Di Sarawak Diperlukan Segera. Hubungi Kami SEKARANG !

Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan kami.

Berikut ada 2 pilihan cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami :

  1. Isi borang Daftar ahli Shaklee > Borang Pendaftaran Ahli Shaklee
  2.  SMS atau Whatsapp ” DAFTAR AHLI ” ke 013-3612717

daftar ahli shaklee

Alhamdulillah, semalam saya dan keluarga supermom sempat ke kantor shaklee indonesia di Menara Citicon Slipi Jakarta, Indonesia. Tapi tak sangka berlaku sedikit kejutan budaya, bila terus sahaja mewakilkan diri untuk menjadi MC adhoc yang paling sempoi dalam sejarah Supermom. Hoo macam pesta pun ada. Banyak benda yang saya belajar di sini.

shaklee indonesia

Shaklee Indonesia – Mbak vs Bapak

Hahaha masa saya jadi MC dengab penuh energetic dan semangat sekali, boleh pulak saya tersilap cakap, dijemput MBAK PETER, hooo habis gelak satu dewan, itulah kenangan yang tak boleh dilupakan, mbak kamarul dan banyak silap dah. Hadoi, tapi sekarang nih kenalah fahamkan apa yang patut dan bahasa yang betul. Apapun ini pertama kali jadi MC di Jakarta.

Buka MULUT

Paling penting ialah buka mulut, jangan malu jangan segan. Azmia dan Huzair berjaya dapat anak di jogja, Najihah jugak rajin bagi kad untuk menjemput mereka jadi anak Shaklee. Tak masuk takpa, janganlah duduk diam, bukalah mulut.

BONUS BESAR !!!

hooo bonus besar bonus besar, itulah yang didapati jika join jadi member Shaklee indonesia. Memang untung , bonus INFINITI untuk Master sehingga Presidential Master. Hooo jom jadi leader di Indonesia mari mari.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu