Cara Beli VIVIX Di HQ Shaklee

Cara Beli VIVIX Di HQ Shaklee

Kalau korang datang ofis baru shaklee, mesti korang nak rasa bestnya nak beli barang barang yang best dekat sana. Tapi paling best ofcourse lah VIVIX kan ? Ok takpa, sebab korang memang the best, mehlah kami tunjukkan satu lagi video best, nak beli barang kat shaklee. Senang je, tak macam dulu, kau boleh petik je barang yang ada. hahha, best tak ? Ini yang terbaik betul tak. OKlah, jom tengok video kat bawah nih.

MANA NAK DAPAT ID BELI VIVIX ?

Jawapannya senang. Korang boleh pakai ID kitorang. Ainul Fadzilah Mohd Mustafa 866453. Senang kan ? Kalau nak lagi best, korang boleh register nama korang, dan pakai no ID kami sebagai upline korang. mudah je. Insyaallah korang akan dapat the best service selepas VIVIX menggunakan ID kami, atau mendaftar di bawah kami, sebagai Pengedar VIVIX Paling Top di Malaysia. Senang kan ?

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu