Cara Buat Business Offline

Cara Buat Business Offline

CARA KAMI BUAT BIZ OFFLINE DULU(TIPS yg dah tbukti)

Biz mentor selalu pesan klu kite jumpa org dgn tgn kosong balik pun tgn kosong yakni uv pun kosong.

Sbb tu cara offline wajib ada stoks atau kami panggil “starter order” modal permulaan atau pusingan.Ada tiga saiz small(200uv) medium (600uv) large (1200uv)

Skrg zaman on line di hujung jari ramai yg guna teknik pukat(blogs,insta,you tube,fb dll)..tunggu ikan masuk pukat atau bubu bru nk order.

Mmang mudah biz ni kn..tanpa modal pun boleh buat..cuma bila jumpa prospek yg nk brg segera adakah kite suruh dia tunggu utk di poskn.

Kami buat closing on the spot..selalunye klu ada barang customers trus teruja dan buat belian segera..klu suruh dia fikir atau balik tanya suami dulu mmang jwpannye takde sale.

Klu kite hanya buat on line saja kite akn tlps customers yg saiz jerung sbb kebanyakn mereka dah tau shaklee bagus mudah close big order.

Bila kite buat jualan di booth atau home party atau office meet up kite kena bwa brg bkn bwa katelog saja atau teloq je.

Apa yg berlaku bru ni kehabisan stok Youth yg offer adalah mereka yg ada modal bli dulu yg dok kumpul order melepas dan gigit jari.

Sape kata biz tak perlu modal? Paling kurang modal masa dan fikiran..bila dah dpt bonus simpan sebahagian 50% utk buat modal terutama stoks brg2 yg high demand.

Dunia biz skrg penuh persaingan..pelanggan akn yakin bila kite dpt deliver stoks on time..klu kite lembab mereka cari seller lain..so bg seorang leader yg serius dia wajib ada soho sendiri di rmh.

Bila anak buah dtg rmh mereka bsmgat tgk upline yg komited..dlm bilik air ada basic h dan shampoo shaklee..di dapur ada dish washer..di meja make up ada Youth..atas meja sebakul vitamin..dlm fridge ada vivix..tepi mesin basuh ada laundry dan softner yg harmoni dgn alam. Ini yg di kata proses Shakleerize diri dan kluarga..

Jika setiap kite ada misi wujudkn 5 healthy homes atau family kite akn jd kaya raya dan kwn2 kite jga kaya dan sihat.

Siapa yg lum shakleekn diri dan rmh buatlah skrg wpun perlahan anda akn saksikn biz ni bkembang pesat dan btahan lme.

Ayuh kite kongsikn world class products ni dgn penuh yakin serta sentiasa excited💞.

#tipsBizOtai
#tipsBertahan
#biztipsHjRoslan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by